Antena Căutare

Andreea Bălan, show pe scena iUmor, după ce a acceptat să fie asistenta lui Robert Tudor. Magicianul „a tăiat-o“ în două

Cel mai nou sezon iUmor, ce va avea premiera sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1 se anunţă a fi unul cu multe surprize, iar de asta se vor convinge telespectatorii chiar din prima ediţie.

Andreea Bălan devine asistenta magicianului Robert Tudor la iUmor

Antena 1

Andreea Bălan a acceptat provocarea de a i se alătura lui Robert Tudor, într-un moment spectaculos de magie. Magicianul „a tăiat-o“ în două pe cântăreață, sub privirile prezentatorilor și ale juraților. Întregul moment de iluzionism, dar şi reacţiile juraţilor vor putea fi urmărite sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Andreea Bălan, apariție de senzație în noul sezon al emisiunii iUmor, de la Antena 1

Chiar pe scenă, magicianul a dezvăluit că momentul nu a avut parte de repetiţii, ci a fost unul spontan:

Citește și: Personalități-surpriză acceptă provocarea noii rubrici din sezonul 14 iUmor. Ce ar face juraţii dacă s-ar afla la conducerea ţării

“Ne-am văzut chiar în ziua filmării. Lucrurile spontane și imprevizibile ies întotdeauna mai bine decât cele repetate. În același timp, dacă repetam, nu cred că s-ar mai fi băgat. Sper să mai accepte invitațiile viitoare din partea mea pentru numere periculoase“, a declarat magicianul Robert Tudor, cel responsabil cu terapia prin magie în noul sezon iUmor.

Citește și: Reguli noi în sezonul 14 iUmor, ce va avea premiera pe 11 februarie. Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

La rândul ei, înaintea momentului de pe scena iUmor, Andreea Bălan a dezvăluit: “Iubesc adrenalina şi se ştie despre mine că sunt un om al momentului, că reacţionez la impuls. Am spus <da> fără să stau prea mult pe gânduri, doar când mi-a spus Delia că încă pot să mă răzgândesc m-am întrebat dacă e chiar decizia buna! Ce a ieşit, vedeţi sâmbătă!”.

Cum au reacţionat jurata Te cunosc de undeva! şi juraţii iUmor în timpul momentului, telespectatorii vor afla urmărind premiera iUmor, sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Emisiunea iUmor, sezonul 14, are premiera pe 11 februarie, de la ora 20:00, la Antena 1

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla începând din 11 februarie, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Cristina Șchiopu a făcut furori într-un sutien minuscul și o fustă scurtă, în vacanță. Cum s-a lăsat pozată fosta concur... Concurent japonez cu 22 de titluri în Cartea Recordurilor, pe scena iUmor. Delia: “N-am mai văzut aşa ceva în viaţa mea!...
Zodii care iubesc persoana greșită pe 3 aprilie 2023. Nativii care au probleme pe plan amoros
Inima poate știe ce vrea, dar uneori cealaltă persoană nu simte același lucru. Ultimul lucru...
Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023. Racii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 aprilie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Ultimele știri
x