Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 30 aprilie. Marcelo Cobzariu a intrat în pielea lui Vadim Tudor și a spus ce ar face dacă ar fi președinte

„M-am întors, pentru că sunt lucruri deosebit de grave în țara asta!”. Cu un stil de conducere ca al lui Pablo Escobar: „Ai umor sau te omor!”, Marcelo Cobzariu aka Vadim Tudor i-a distrat pe jurați cu „programul electoral” prin care dorește să pună țara la punct.

iUmor sezonul 14, 30 aprilie. Marcelo Cobzariu a intrat în pielea lui Vadim Tudor și a spus ce ar face dacă ar fi președinte Galerie
iUmor sezonul 14, 30 aprilie. Marcelo Cobzariu a intrat în pielea lui Vadim Tudor și a spus ce ar face dacă ar fi președinte | Antena 1

Marcelo Cobzariu a acceptat invitația de a fi președinte pentru o zi la iUmor și a ales să interpreteze un alt personaj cu nume sonor. Este vorba despre nimeni altul decât răposatul Vadim Tudor.

Iată cum ar suna „programul electoral” al fostului senator român dacă ar fi astăzi în viață! Din roast-ul său nu a fost scutit nici președintele țării.

Citește și: iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Paula Chirilă și Angel Popescu au intrat în pielea cuplului Ceaușescu: „Un moment istoric de umor!”

Marcelo Cobzariu a acceptat provocarea rubricii „Dacă aș fi președinte” de la iUmor, sezonul 14

„(...) De foarte mult timp văd tot feluri de actorași care îl parodiază pe Vadim Tudor: <<pitică nenorocită>>... Atâta ați reținut de la mine? Păcat! Nu râdeți de mine, ci de voi! M-a întrebat aici, reporterul vostru, unul mic și urât, Badea parcă îl chema, ce aș face dacă aș fi președinte pentru o zi. Nu ți-ar fi rușine obrazului! Găină zăpăcită! Nu-i dai tu o zi lui Vadim Tudor, când poporul român plânge după mine.”, a început Vadim Tudor discursul pe scena iUmor, sezonul 14.

„Bună seara, românilor, chiar și celor din Transilvania, care, dintr-un motiv pe care nu-l înțeleg, vorbesc și limba maghiară. Vreau să încep prin a dezvălui că am vorbit cu Ministrul Transporturilor și mi-a promis că va introduce curse gratuite pentru toți <<cetățenurilor>> care nu fac acordurile <<corecți>>. (...) Toți ungurii vor fi obligați să nască copii români. Delia, ai scăpat!”

„(...) M-am întors să fiu președinte, oameni buni. Că, și așa mort de ani de zile, sunt mai bun decât ce aveți voi acum! Când l-a făcut mă-sa pe actualul președinte, n-a strigat doctorul că e băiat, a strigat că e împăiat! Ăsta e străin de politică complet! Prima lui calitate e că are mai multe pauze decât cuvinte. (...) Ca președinte, l-aș interna imediat la Urgențe pe Ciucă. Când îl ascult și văd cum se poticnește după fiecare cuvânt, am impresia că face atac cerebral. (...) Băiatul acesta ar trebui să sufere o strâmtare de craniu, că e mintea prea aerisită acolo.”

„(...) M-am întors să vă bântui liniștea, cum îl bântuie anonimatul pe Ponta! (...) Aveți aici o emisiune foarte frumoasă, dar tot nu râd mai tare decât atunci când mă uit la interviurile politicienilor de azi. Mai mult sens au ce spun dacă pui banda să meargă invers. Sunt atât de proști, încât, la un moment dat, era televizorul pe purici și am crezut că vorbește Clotilde Armand. Mă miram că vorbește așa de coerent.”

„(...) Pe Dragnea îl voi pune șef la ANAF, după zicala: <<hoțul strigă hoții>>. Aș mări ziua de muncă la 20 de ore în Parlament, că ăștia oricum stau mai mult degeaba. (...) Ca mine nu se va mai naște nimeni! Eu m-am bătut pentru poporul acesta! Îmi spune producția să mă grăbesc un pic. Nu-mi zice mie producția ce să fac. Eu îi spun producției ce să producă, <<pitică nenorocită! Hoață! Maimuță opărită!>> Ești așa pitică că poți să fii primar la Cluj după Emil Boc.”, a încheiat Marcelo Cobzariu aka Vadim Tudor, rostind, pe final, și o poezie patriotică.

„Nu uitați că v-am votat degeaba de vreo două ori!”, a strigat Cheloo de la masa juriului.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Marcelo Cobzariu la iUmor sezonul 14

„Marcelo este un actor extraordinar! A făcut niște roluri fantastice.”, a spus Dan Badea la testimoniale.

Citește și: iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Doina Teodoru a spus „ce ar face Dănuța dacă ar fi președinte”: „Bărbații adevărați votează cu mine!”

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 30 aprilie. Gică Gavrilă, într-o revenire așa cum nu l-ai mai văzut până acum! Cum s-a descurcat pe to... iUmor sezonul 14, 30 aprilie. Jason Medini, clovnul pe care nu îl vezi în fiecare zi la televizor. A transformat scuipat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x