Antena Căutare

iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Paula Chirilă și Angel Popescu au intrat în pielea cuplului Ceaușescu: „Un moment istoric de umor!”

„Ce drăguți sunt împreună!”. Paula Chirilă și Angel Popescu au acceptat provocarea rubricii „Dacă aș fi președinte” și i-au impersonat pe Nicolae și Elena Ceaușescu. Hai să îți satisfaci curiozitatea și să descoperi ce au pregătit cei doi pentru ediția din această seară!

iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Paula Chirilă și Angel Popescu au intrat în pielea cuplului Ceaușescu: „Un moment istoric de umor!” Galerie
iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Paula Chirilă și Angel Popescu au intrat în pielea cuplului Ceaușescu: „Un moment istoric de umor!” | Antena 1

Angel Popescu și Paula Chirilă au răspuns afirmativ la rubrica fenomen a sezonului 14, iUmor și au ales două personaje istorice, care au reușit să stârnească curiozitatea în rândul juraților show-ului de comedie.

Bazându-se pe felul în care este condusă țara noastră de mai bine de 30 de ani încoace, Paula Chirilă și Angel Popescu, din pielea Elenei și a lui Nicolae Ceaușescu, au luat la ceartă conducerea politică, dar și trendurile actuale din România, spunând ce ar face ei dacă ar prelua, din nou, frâiele țării. Hai să îi urmărești într-un moment unic în platoul de comedie!

„Eu cred că o să ne aleagă, pentru că, la ce au avut în acești 30 de ani după ce am plecat noi, suntem o alternativă mult mai bună!”, a spus Elena Ceaușescu de la pupitrul rubricii „Dacă aș fi președinte”.

Citește și: Ionuț Rusu l-a impersonat pe Klaus Iohannis la pupitrul rubricii „Dacă aș fi președinte“: „Aș vrea să lucrez cu domnul Cheloo“

Paula Chirilă și Angel Popescu au acceptat provocarea rubricii „Dacă aș fi președinte” de la iUmor, sezonul 14

Angel Popescu și Paula Chirilă au pus în scenă un moment interactiv între soții Ceaușescu, făcând glume pe seama foștilor dictatori români. Iată ce ar face astăzi Elena și Nicolae Ceaușescu dacă ar fi din nou la conduerea țării:

„(...) Noi ne-am gândit că poate nu ar strica niște comunism! Și ne-am întoarce, că văd că PSD-ul nu mai face nimic! Eu, dacă aș fi președinte, aș desființa toate partidele! Că nimeni nu mai face nimic și eu nu mai am pe cine să dau vina și, atunci, se vede că eu nu mai fac nimic și asta nu mi se pare normal!”, a spus Elena Ceaușescu, dar nici bine nu a apucat să termine ce avea de spus, că tovarășul Nicolae Ceaușescu a preluat, impunător, cuvântul:

„(...) Îmi aduc aminte că urlați toți că nu vă place salamul cu soia!”, fiind întrerupt, din nou, de soție „Apropo de soia, că mi-am uitat diplomele acasă, că eu voiam să arăt că sunt prima chimistă a țării!”

„(...) Dacă aș fi președinte, aș desființa Bacalaureatul, adică ce ai luat tu înainte de diploma de inginer chimist! Să se ducă oamenii direct în câmpul muncii. Aș legaliza și armele și-mi iau eu primul pistol ca să-mi trag un glonț în cap!”

„E vai de capul vostru! Azi, toate își pune acid în buze. Păi, pe vremea mea, se punea numai la baterie! Prea semănați toate între voi! Zici să sunteți gemene! Cum să evitați să nu vă încurce bărbații și să se culce cu toate la rând?!”, le-a „mustrat” Elena Ceaușescu pe tinerele din ziua de azi./„Poate mai bine îți puneai și tu! Eu te-am iubit, dar la capitolul frumusețe, tot chimist erai!”, i-a răspuns tovarășul soț.

„Auzi, Nicule, tu ai ochelarii la tine! Băiatul `cela, tovarășul de lângă Cortea, nu e cumva tovarășul Bordea? De când mă țin, voiam să îți spun ceva! Foarte bine că ai plecat de la Capatos! Mi-era și milă de tine! Ai avut mai puține replici decât a avut cutremurul din `77!”, l-a luat la „roast” Elena Ceaușescu pe jurat.

„Noi am vrea să punem pe picioare agricultura, că e plin de țărani la oraș!”/„(...) Toată ziua aveți numai vacanțe, faceți punte peste weekend, faceți punte peste săptămână, nici marinarii nu stau atâta pe punte cât stați voi! Noi am aduce altfel de punte, pune-te la muncă române!”, a completat cuplul Ceaușescu.

„Aș desființa toate rețelele mafiote! Propun revenirea la telefoanele cu rotisor și fără ecran! Din cauza mijloacelor moderne, femeia primește mai multe poze cu organele de la bărbați decât ofertă de muncă. (...) Sunt mai mult femei moarte după bărbații cu bani, decât după Covid, dar nimeni nu vorbește despre asta la televizor! (...) Deci, dragi tovarăși, sloganul nostru de candidați ar fi: <<România, stai aplecată, că noi te mai vrem o dată!>>”/„Ce bine era dacă mai voiai și tu, Nicule, o dată!”, a fost o parte din momentul Paulei Chirilă și a lui Angel Popescu pe scena iUmor, sezonul 14, ediția din 23 aprilie 2023.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor, de la Antena 1, ca să savurezi tot momentul concurentului!

Jurizare Paula Chirilă și Angel Popescu la iUmor sezonul 14

„Foarte bun textul! Jocul dintre ei foarte mișto! Eu am rămas cu ceva de acolo și anume, gluma cu Capatos. Excelent!”, a spus Cătălin Bordea la testimoniale.

Citește și: iUmor sezonul 14, 2 aprilie. Doina Teodoru a spus „ce ar face Dănuța dacă ar fi președinte”: „Bărbații adevărați votează cu mine!”

Despre iUmor sezonul 14, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube care ”gustă” din plin clipurile concurenților și ale invitaților, revine pe micile ecrane cu cel de-al 14-lea sezon, de la 20:00, la Antena 1.

Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu. Nelu Cortea şi Cătălin Bordea li se alătură Deliei şi lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent. „Terapia prin comedie”, aşa cum o spune şi sloganul noului sezon, va fi resimţită inclusiv în backstage, unde concurenţii vor avea parte de tratamentul special “comedy magic”, făcut de nimeni altul decât magicianul Robert Tudor.

O altă surpriză a sezonului 14 iUmor este reprezentată de o rubrică nouă în cadrul emisiunii: „Dac-aș fi președinte“. Actori celebri vor impersona personaje iconice din România, care vor descrie cu umor cum ar arăta țara noastră dacă ar fi condusă de ei. La fel ca în cazul invitaților speciali, și cei care se gândesc la fotoliul de la Cotroceni nu sunt dezvăluiți juraților până când nu urcă pe scenă.

Reguli noi în sezonul 14 iUmor. Jurații Delia, Cheloo, Bordea și Cortea se luptă pentru joker

În timp ce magicianul Robert Tudor le va oferi concurenţilor doza sa de comedy magic în perioada pe care aceștia o petrec în backstage-ul emisiunii, Șerban Copoț și Dan Badea vor pune la cale diferite farse pentru jurații iUmor sau îi vor provoca la numeroase jocuri.

„Jurații intră într-o etapă nouă, trebuie să iasă la joc, la propriu, iar unele jocuri sunt foarte complicate!”, a dezvăluit Șerban Copoț, iar colegul său, Dan Badea, a completat: „Jocul Marocco, jocuri de îndemânare, matematice, de aptitudini... o să vedeți! iUmor se transformă în escape room – unul dintre jurați a reușit chiar să fugă!“. Despre cine este vorba, telespectatorii vor afla în cel mai nou sezon iUmor.

„Aceste jocuri care au apărut și, implicit, acești jokeri, schimbă anumite aspecte la iUmor, în sensul că, noi, jurații, ne antrenăm un pic, suntem creativi, suntem competitivi. Adică, ne scot un pic din starea de confort și ne fac să ne implicăm mai mult.“, a declarat Delia.

Ce trucuri va pregăti magicianul Robert Tudor pentru Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, dar și cum vor reuşi Șerban Copoț și Dan Badea să facă față provocărilor venite din partea acestuia, telespectatorii pot afla urmărind episod după episod, în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Andreea Diță a adus inteligența artificială în platoul de umor. De ce a țipat Cheloo la ea... iUmor sezonul 14, 23 aprilie. Costin Lazăr a făcut glume la greu! Nu o să îți vină să crezi câte partenere a avut în ult...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x