Antena Căutare

Mahmoud Chaher s-a calificat în finala sezonului 13 iUmor

Cu glume inteligente și actuale, inspirate din viața personală, Mahmoud Chaher i-a impresionat pe cei patru jurați iUmor, seara trecută, în cadrul unui alt episod de audiții. Delia, Teo, Costel și Cheloo i-au dat câte un like, iar telespectatorii l-au votat în număr atât de mare, încât l-au trimis direct în marea finală a sezonului 13!

Mahmoud Chaher, la iUmor Galerie
Mahmoud Chaher s-a calificat în finala sezonului 13 iUmor | Antena 1

Duminica viitoare, de la 20:00, audiţiile iUmor continuă, iar al patrulea jurat care li se alătură Deliei, lui Costel şi lui Cheloo la masa juriului este Nicoleta Luciu.

Mahmoud Chaher a venit din Siria în România în urmă cu șapte ani și s-a adaptat foarte bine aici. În faţa juriului iUmor, sirianul a venit cu un moment inspirat din experiențele trăite după ce și-a părăsit țara natală – la fel a făcut și când a participat în sezonul 1 Stand-Up Revolution.

Citește și: iUmor sezonul 13, 30 octombrie. Viorel Stănescu, momentul muzical care l-a contrariat pe Teo. Ceilalți jurați au intrat „în joc”

Mahmoud Chaher s-a calificat în finala sezonului 13 iUmor

Costel a fost cucerit de evoluția lui Mahmoud Chaher și a declarat: „ Ăsta este un material extraordinar de bun. (…). Omule, din punctul meu de vedere, dacă aveam acastă putere, să îți dau premiul ăsta direct, ca să câștigi finala, ți-l dădeam! Ești foarte bun.

Citește și: iUmor sezonul 13, 30 octombrie. Veronica Gheorghe a adus-o pe scenă pe Anna Karenina. Concurenta a ajuns „la cuțite” cu Cheloo

Concurentul iUmor l-a surprins plăcut și pe Cheloo, care, deși, a fost sceptic în privința lui la început, la final, i-a spus: „Ai tot respectul meu! Am crezut că ești român, semeni cu un coleg de clasă pe care l-am avut – Radu. D-aia ți-am zis: «Radu»“, iar Teo a adăugat: „Pentru mine a fost ca un fel de validare a lui Mahmoud, că l-a cucerit pe Cheloo, știi? Cheloo era pregătit să nu-l placă și erau glumele bune, n-aveai ce să zici. Și-a râs.

Entuziasmat, Costel i-a mai făcut o mărturisire surprinzătoare lui Mahmoud Chaher, după ce aceasta a spus „Eu sper să fac rost din emisiunea asta de 20.000 de euro!” “Dacă nu câștigi finala, îți dau eu!, iar Delia a completat: „Îl vrem în finală, da?! Îl vrem în finală! Mi-a plăcut foarte mult!“. Dorința cântăreței s-a îndeplinit, telespectatorii votându-l pe sirian şi trimiţându-l direct în finala iUmor.

Audițiile sezonului 13 continuă duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1, când seria juraţilor-surpriză care se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii continuă cu Nicoleta Luciu. De la actrobații, magie, teatru, mimă sau stand-up și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații iUmor, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Invitații speciali nu vor lipsi și vor demonstra din nou că umorul nu are limite!

iUmor sezonul 13, 30 octombrie. Viorel Stănescu, momentul muzical care l-a contrariat pe Teo. Ceilalți jurați au intrat ... Nicoleta Luciu, jurat-surpriză iUmor, duminică, de la 20:00, la Antena 1. Delia: „Arată superb!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x