Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 30 octombrie. Veronica Gheorghe a adus-o pe scenă pe Anna Karenina. Concurenta a ajuns „la cuțite” cu Cheloo

Veronica Gheorghe a revenit la iUmor cu o scenetă de teatru, interpretând personajul Anna Karenina, al lui Lev Tolstoi, într-o variantă mai..actuală. Replicile dintre ea și Cheloo au făcut-o pe Delia să își dorească o cutie cu popcorn. Iată ce s-a întâmplat!

iUmor sezonul 13, 30 octombrie. Veronica Gheorghe a adus-o pe scenă pe Anna Karenina. Concurenta a ajuns „la cuțite” cu Cheloo Galerie
Veronica Gheorghe a adus-o pe scenă pe Anna Karenina. Concurenta a ajuns „la cuțite” cu Cheloo | iUmor/Antena1

Veronica Gheorghe s-a prezentat pe scena iUmor într-o ținută de epocă, cu un aer de Anna Karenina, dorind să aducă însă personajul într-o zonă contemporană. În timpul momentului, concurenta a atras atenția mai degrabă prin pauzele pe care le-a făcut, integrate în număr, decât prin intermediul textului, iar cei patru jurați au subliniat acest lucru la finalul momentului.

„Eu vreau să vorbesc despre problema mea, poate e un fel de psihoterapie”, a spus concurenta la testimoniale. Când a pășit pe scenă, Delia a recunoscut-o pe Veronica Gheorghe, care a mai bifat apariții în cadrul show-ului iUmor.

Veronica Gheorghe a portretizat o Anna Karenina ceva mai îndrăzneață. „Eu am toate blănurile naturale de pe pământ. Fetelor, cumpărați-vă blănuri la tinerețe. La bătrânețe, când vă veți uita în oglindă, veți constata ca blana arată mai bine decât voi”, a spus ea, care a dus rapid momentul într-o zonă și mai „picantă”: „Copoț, micuțul și drăguțul, m-a luat la prima mână. I-am zis: hai, băiete că la a doua o să te descurci sigur.”

Din cauza pauzelor lungi dintre replici, concurenta părea pe alocuri că și-ar fi uitat textul. „Mai e?”, au întrebat jurații confuzi, atunci când Veronica Gheorghe s-a oprit din a-și recita monologul.

Jurizare Veronica Gheorghe, la iUmor sezonul 13

Jurații au aplaudat, crezând că momentul s-a terminat, însă concurenta a dezvăluit că numărul nu este gata. „Pauzele dumneavoastră sunt demne de teatru”, i-a spus Costel ironic.

„Credeți că ați avut un ritm care a transmis ceva?”, a întrebat Teo, juratul special al acestei ediții.

Delia i-a urat un „bine ați revenit” concurentei, care a dezvăluit că este acrtriță.

Costel a oferit apoi o replică neașteptată, care nu poate fi redată. „Știți ce mi-a dat acest personaj?”, a început el. „Suntem la televizor!”, a replicat Delia imediat.

Concurenta a intrat apoi într-o polemică cu Cheloo, din cauza unei jurăzări mai vechi de-a cântărețului. „Ai rămas același nesimțit”, i-a spus ea, iar „spiritele” s-au aprins.

La finalul momentului, Veronica Gheorghe a primit 2 Like-uri, din partea Deliei, care a dezvăluit că jurizarea a amuzat-o, și a lui Costel și 2 Dislike-uri din partea lui Cheloo și a lui Teo.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 30 octombrie. Iuli Bică, satiră pe ritmuri de chitară. Concurentul a atacat „masculinitatea” bărbațilo... iUmor sezonul 13, 30 octombrie. Viorel Stănescu, momentul muzical care l-a contrariat pe Teo. Ceilalți jurați au intrat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x