Antena Căutare

Maia Morgenstern, Rodica Mandache, Doinița Oancea și Nea Marin o iau la roast pe Carmen Tănase, astăzi, la iUmor

Carmen Tănase, cea de-a patra jurată a următoarei ediții iUmor, nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii. În această seară, de la 20.00, la Antena 1, jurata va fi luată la roast de către Maia Morgenstern, Rodica Mandache, Doinița Oancea și Nea Marin.

nea marin la emisiunea iumor Galerie
Carmen Tănase este juratul surpriză de la iUmor și va fi luată la roast duminică, de la ora 20.00, la Antena 1 | Antena 1

În această seară, de la 20.00, Carmen Tănase va trece prin bine cunoscutul proces al juratului-surpriză: roast-ul iUmor. Maia Morgenstern, Rodica Mandache, Doinița Oancea și Nea Marin vor păși pe covorul roșu pentru a glumi pe seama noii jurate ce s-a alăturat Deliei, lui Mihai Bendeac și Cheloo.

Carmen Tănase va fi luată la roast la iUmor, în ediția din 27 martie 2022

„Carmen Tănase este prietena mea și mă mândresc cu această prietenie”, a dezvăluit Maia Morgenstern.

„Am venit special pentru Carmen. Ne cunoaștem de 30 de ani și o iubesc ca pe o soră”, au fost cuvintele cu care Nea Marin şi-a început momentul pe scena iUmor. Prietenă bună cu cea de-a patra jurată iUmor, Rodica Mandache a declarat: „Carmen este o persoană atât de specială și un om cu suflet bun, o actriță uluitoare care a jucat câteva roluri de un succes comic extraordinar”.

Citește și: Cum arată Oana Bran, concurenta de la iUmor, în costum de baie. Imagini incendiare cu tânăra care l-a surprins pe Mihai Bendeac

Telespectatorii pot vedea cele patru roast-uri, dar și reacțiile juratei Carmen Tănase, astăzi, de la 20.00, la Antena 1.

Cel de-al doisprezecelea sezon iUmor este unul complet neașteptat, atât pentru telespectatori, cât şi pentru juraţii show-ului de la Antena 1. Spre deosebire de sezoanele anterioare când doar Delia, Mihai Bendeac și Cheloo aveau loc la masa juriului, sezon 12 aduce în fiecare ediție un nou jurat surpriză la pupitru, care va asista și va analiza numerele unei zile întregi de filmare.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x