Antena Căutare

"Măicuța" Magdalena Chihaia a câștigat a șasea ediție iUmor și merge în finală

Magdalena Chihaia s-a reîntors pe scena iUmor și a reușit să câștige simpatia publicului de acasă, care a votat-o și a dus-o direct în finala show-ului. “Am o curiozitate. Sunt ortodocși în sală?” a fost prima întrebare a Magdalenei Chihaia, o măicuță care a urcat pe scena iUmor și care a reușit să-i șocheze și pe jurați, dar și pe spectatori.

Sora Magdalena a uimit prin inocența sa la apariţia pe scenã, însã curând momentul ei s-a dus într-o cu totul altã direcţie. Asta l-a determinat pe Mihai Bendeac să spună că “va fi de departe cel mai scandalos număr de la iUmor!”, în vreme ce Cheloo a fost cel care a lămurit situația delicatã a momentului pregătit de Magdalena: “Numărul ei a fost salvator, cu toate că nu este moral, iar pentru noi a însemnat foarte mult în această seară, am simțit că trăim. Nu am niciun motiv să condamn acest număr, nu a fost un număr obscen, este genul de umor pe care îl apreciez, este un umor curajos”.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediții va fi anunțat luni, în cadrul emisiunii Observator 16.00, și se va califica direct în finală!

Mai mult, în fiecare săptămână, fiecare emisiune iUmor va fi însoțită de o ediție specială, distribuită exclusiv pe AntenaPlay.ro, unde abonații pot vedea tot ce se întâmplă în culise și vor avea acces nelimitat și necenzurat la numere integrale din cel de-al optulea sezon și momente care nu s-au văzut la televizor.

Momente incendiare la iUmor, în cea de-a șasea ediție. Sora Magdalena a renunțat și la smerenie, și la haine, iar Stevie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x