iUmor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Mamăă, ce intrare! Francezul care l-a pupat pe Bendeac revine cu o altă mostră de afecțiune: ”Să știi că în Franța, artiștii se sărută pe gură!”

 

Prestația lui Patrick Cottet a fost una ME-MO-RA-BI-LĂĂĂĂ! Îl mai țineți minte pe băiatul ăsta? A mai fost pe la noi și l-a pupat pe Bendeac. 

Ei bine, de data asta i-a cam făcut să râdă pe toți jurații, însă nici de data aceasta nu l-a uitat pe Mihai, căruia i-a oferit o nouă mostră de afecțiune. I-auzi, artistule, cică ”în Franța, artiștii se sărută pe gură”! :D

Subtil, domnule, subtil! 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/iumor.romania/

➡️ Vezi iUmor online pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe