Antena Căutare

Povestea emoționantă a Giorgianei Lupu. Delia, fascinată la "iUmor": "Ești o femeie puternică!"

"Giorgiana m-a fascinat! Am fost fascinat când am văzut că această autoironie este extraordinar de naturală.", a fost reacția lui Mihai Bendeac la "iUmor".

Povestea emoționantă a Giorgianei Lupu. Delia, fascinată la "iUmor": "Ești o femeie puternică!"
Giorgiana Lupu

Giorgiana vine cu o poveste greu de imaginat. A fost abandonată de mama ei încă de când era doar un bebeluș. A ajuns să fie mutată la nu mai puțin de șapte orfelinate.

"Aș putea spune că am aceeași poveste ca a lui 2Pac. Amândoi ne-am născut în pușcărie. Cu toate că nu am avut părinții lngă mine, am încercat să trec de fiecare etapă a vieții mele. Nu-l cunosc pe tata, dar țin la el foarte mult. Mi-am făcut și un tatuaj pentru el."

"Sunt dublă campioană în 2018 la bob"

Deși putea să-și plângă de milă, Giorgiana a făcu sport de performanță și a fost dublă campioană în 2018.

"De la vârsta de 11 ani am făcut sport până la 22 de ani. Am făcut sport de performanță: atletism și bob. Am luat multe premii, am ieșit și dublă campoană pe țară la bob, vicecampioană la atletism. "

"Pe mama am cunoscut-o când aveam 8 ani"

Cu lacrimi în ochi, Giorgiana a povestit că a aflat povestea vieții ei de la o doamna care lucra la orfelinat:

"Am aflat că sunt născută în pușcărie după vârsta de 8 ani. Mi-a spus o doamnă din centru. Am întrebat-o dacă știe mai multe despre mine, pentru că fiecare copil de la orfelinat are o așa-zisă mamă.

Când am aflat, am avut un sentiment foarte dureros, pentru că m-am gândit că mama a făcut ceva de a ajuns acolo. Nu știam de ce m-a lăsat, nu știam cum de la București am ajuns la Bacău", a spus fata conform Spynews.

Momentul său de la „iUmor” a fost savurat din plin de jurați, semn că Giorgiana Lupu merită din plin o medalie și la capitolul glume!

Campioana națională la bob Georgiana Lupu este câștigătoarea celei de-a doua ediții iUmor... Drama lui Andrei Ungureanu, ”Omul cu Tourette”, de la "iUmor": "Încă sunt mulți care cred că fac intențio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x