Povestea emoționantă a Giorgianei Lupu. Delia, fascinată la "iUmor": "Ești o femeie puternică!"

"Giorgiana m-a fascinat! Am fost fascinat când am văzut că această autoironie este extraordinar de naturală.", a fost reacția lui Mihai Bendeac la "iUmor".

Giorgiana Lupu

Giorgiana vine cu o poveste greu de imaginat. A fost abandonată de mama ei încă de când era doar un bebeluș. A ajuns să fie mutată la nu mai puțin de șapte orfelinate.

"Aș putea spune că am aceeași poveste ca a lui 2Pac. Amândoi ne-am născut în pușcărie. Cu toate că nu am avut părinții lngă mine, am încercat să trec de fiecare etapă a vieții mele. Nu-l cunosc pe tata, dar țin la el foarte mult. Mi-am făcut și un tatuaj pentru el."

"Sunt dublă campioană în 2018 la bob"

Deși putea să-și plângă de milă, Giorgiana a făcu sport de performanță și a fost dublă campioană în 2018.

"De la vârsta de 11 ani am făcut sport până la 22 de ani. Am făcut sport de performanță: atletism și bob. Am luat multe premii, am ieșit și dublă campoană pe țară la bob, vicecampioană la atletism. "

"Pe mama am cunoscut-o când aveam 8 ani"

Cu lacrimi în ochi, Giorgiana a povestit că a aflat povestea vieții ei de la o doamna care lucra la orfelinat:

"Am aflat că sunt născută în pușcărie după vârsta de 8 ani. Mi-a spus o doamnă din centru. Am întrebat-o dacă știe mai multe despre mine, pentru că fiecare copil de la orfelinat are o așa-zisă mamă.

Când am aflat, am avut un sentiment foarte dureros, pentru că m-am gândit că mama a făcut ceva de a ajuns acolo. Nu știam de ce m-a lăsat, nu știam cum de la București am ajuns la Bacău", a spus fata conform Spynews.

Momentul său de la „iUmor” a fost savurat din plin de jurați, semn că Giorgiana Lupu merită din plin o medalie și la capitolul glume!

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Ultimele știri