Antena Căutare

Radu Pietreanu, invitat special în cea mai nouă ediţie iUmor. Cheloo: „Aş vrea să îl văd în fiecare zi!”

Cea mai nouă ediţie de audiţii iUmor, difuzată duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1 îl aduce în faţa juriului şi al telespectatorilor pe umoristul Radu Pietreanu, în calitate de invitat special.

radu pietreanu pe scena iUmor Galerie
Radu Pietreanu, invitat special în cea mai nouă ediţie iUmor. Cum i-a cucerit comediantul pe jurați | Antena 1/iUmor

Radu Pietreanu revine pe scena iUmor cu un număr savuros, în care a implicat inclusiv publicul. Juraţii s-au amuzat copios şi au intrat şi ei în joc. Cu ce i-a provocat comedianul, cum s-au descurcat ceilalţi concurenți și cine a reușit să intre la votul publicului, telespectatorii pot afla urmărind cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Citește și: iUmor sezonul 14, 18 martie. Radu Pietreanu l-a impersonat pe marele cântăreț Ion Dolănescu. Cum ar arăta țara condusă de el

Radu Pietreanu, invitat special în cea mai nouă ediţie iUmor

„Nu credeam că mă mai bagă cineva vreodată la iUmor, mai ales acum, că au băgat şi umorişti în juriu!”, şi-a început momentul Radu Pietreanu, făcând referire la juraţii iUmor Cătălin Bordea şi Nelu Cortea, în hohotele de râs ale întregii săli.

Rând pe rând, o mulţime de glume bine ţintite au curs pe scena emisiunii, în aplauzele tuturor, pentru ca la final, Radu să îi provoace atât pe spectatori, cât şi pe juraţi, să i se alăture. „I-aş lua cu mine în turneu, să am şi eu public!”, a glumit Radu Pietreanu, la final, pentru ca apoi să completeze „Juriul mă cam urcă, dar asta e!”.

Citește și: Gala iUmor de Paște, 16 aprilie. Radu Pietreanu, cele mai savuroase glume despre cum sărbătoresc oamenii din satul lui Paștele

Pe juraţi, Radu i-a cucerit încă de la primele momente pe scena iUmor: „Mie îmi place ce face Radu şi am spus-o de atâtea ori. E o bucurie să îl revăd de fiecare dată. Consider că aduce un mare plus acestei emisiuni şi aş vrea să îl văd în fiecare zi, dacă e posibil!”, a declarat Cheloo. Întregul moment, cum s-au descurcat concurenții și cine a reușit să intre la votul publicului, telespectatorii pot afla urmărind cea mai nouă ediţie iUmor, difuzată duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Irena Boclincă, la pupitrul rubricii „Dacă aș fi președinte“ de la iUmor. Cheloo: „De fiecare dată când a venit a avut s... iUmor sezonul 14, 7 mai. Teodora Nedelcu a dezvăluit ce revelație a avut după o înmormântare. Doamna umorului negru a re...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x