Antena Căutare

S-a decis al doilea finalist al acestei ediții iUmor! Cine a convins juriul să îi ofere un loc în marea finală

Al doilea finalist al sezonului 9 iUmor a fost votat de către cei trei jurați în Semifinală. El este plăcerea vinovată a lui Mihai Bendeac.

Galerie
S-a decis al doilea finalist al acestei ediții iUmor! Cine a convins juriul să îi ofere un loc în marea finală

Cei trei jurați decid soarta semifinaliștilor iUmor. Încă un sezon iUmor se apropie de sfârșit. Cei mai amuzanți dintre cei amuzanți vor păși pe scenă pe data de 20 decembrie și vor încerca să convingă publicul că merită să câștige.

Numai unul va fi desemnat câștigătorul iUmor, sezon 9. Publicul va decide câștigătorul, dintre cei cărora Delia, Mihai Bendeac și Cheloo le va da 3 like-uri. După Ela Voineagă trimisă în finală de săptămâna trecută, în această seară Fachirul a fost votat pentru Finala iUmor 2020.

citește și: Crina Zvoboda, mireasa - ventriloc, face un super-show la iUmor. Delia a rămas uimită de talentul concurentei

Un alt concurent a fost desemnat pentru Finala iUmor 2020

Fachirul din Periș, concurentul care ne-a obișnuit cu trucurile sale ieșite din comun, a urcat pe scena iUmor în Semifinală cu un număr mai greu decât de obicei. Vizivil îngrijorat pentru numărul lui de pe scenă, Fachirul a mărturisit:

“Ceea ce o să urmeze e ceva mai greu decât ce am făcut până acum și chiar am zis că nu o să mai fac niciodată”.

Deși în audiții Mihai Bendeac nu l-a recunoscut, Fachirul nu s-a mirat pentru că a spus că s-a schimbat mult în ultimii 9 ani. Atunci Mihai l-a rugat să facă numărul cu laptele scos pe ochi, dar Fachirul i-a explicat că din clipa în care a făcut acel truc, în urmă cu mulți ani, nu a mai exersat deloc.

De data aceasta, pentru a-I împlini dorința lui Mihai, Fachirul a venit pregătit cu lapte, dar nu a văzut că avea lapte bătut. După ce a primit o sticlă de lapte, el a urcat pe scena iUmor.

Costel Pripas, cu numele de scenă, Fachirul din Periș, el a urcat pe scenă purtând o mantie neagră.

citește și: iUmor 2020, ediția 11: Lavinia Dalea, bibliotecara cu glume deștepte dă cărțile pe față la iUmor

“Aa deci o faci pe aia cu laptele?”, a spus Mihai surprins.

După mai multe încercări, Costel a reușit să scoată laptele cu jet pe ochi, stropind oglinda. Publicul, juriul și prezentatorii l-au aplaudat extaziat.

“I-au ieșit stropi din ochi”, a spus Delia.

“Costele, asta a fost pentru toți cei care nu au crezut în tine. (…) Domnul Costel, a fost o bucurie”, i-a spus Mihai Bendeac.

Marea finală iUmor, duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

iUmor 2020, Semifinala. Fachirul din Periș i-a uimit pe toți cu numărul lui. Delia: “I-au ieșit stropi din ochi”... Finala iUmor 2020. Cine sunt cei 13 concurenți finaliști din Sezonul 9...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x