Antena Căutare

Lui Răzvan Doroftei i s-a predat ștafeta. El urmărește titlul de Junior Chef

I-a venit rândul și seniorului Doroftei să intre în competiție, după ce sora sa Roxana a reușit să obțină doi de DA!

I-a venit rândul și seniorului Doroftei să intre în competiție, după ce sora sa Roxana a reușit să obțină doi de DA! Acesta și-a propus să o învingă preparând paste bolognese.

Toate bune și frumoase până când încă un accident este înfăptuit de un membru al familiei Doroftei. De data aceasta Răzvan este cel care reușește să rupă o răzătoare.

Fiind bărbat, el nu se sperie și continuă să o folosească fără mâner. Preparatul este gata și jurații se apropie pentru degustare.

"Nu pot spune nu deci voi spune DA!", afirmă Horia.

Din păcate, Marius Vizante nu a fost atât de mulțumit de preparatul lui Răzvan, mărturisind că bucățile de carne prea mari nu erau bine făcute. De la el concurentul primește un NU!

Prințesa Polonic îi oferă însă un troc. În schimbul unui DA îl așteaptă pe Răzvan în echipa sa, pentru a găti alături de sora sa. Acesta nu numai că ezită dar începe să plângă povestind cum sora sa, Roxana, se bagă mereu peste el și nu îl lasă să gătească. Tânărul și-ar fi dorit să intre în echipa lui Horia.

După lacrimi și suspine, Răzvan și Horia decid să facă echipă, iar Roxana se bucură că va fi singură în echipa prințesei.

Fericirea de pe chipul lui se vede, iar tânărul concurent mărturisește că el își dorește foarte mult titlul de Junior Chef în timp ce sora sa este dornică să câștige premiul în bani.

Rămâne de văzut care dintre ce doi frați va fi mai ambițios.

Concurenții Junior Chef se întrec în roluri!... Familia Doroftei, urmărită de ghinion...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x