Antena Căutare

Isabelle Dumitru i-a zdrobit inima lui Vizante: "Nu te iubesc! Asta-i viaţa!"

A încercat să îi intimideze pe micuţii concurenţi, însă a picat chiar el în plasă. Sora unei concurente i-a pus capac lui Vizante!

A încercat să îi intimideze pe micuţii concurenţi, însă a picat chiar el în plasă. Sora unei concurente i-a pus capac lui Vizante!

Isabelle a venit la Junior Chef pentru a o susţine pe sora ei, Ana Maria Dragomir. Şi a avut mare grijă să îi pună la punct pe juraţi, în special pe Vizante.

Atunci când Ana Maria s-a retras pentru câteva minute, sora sa mai mică, dar foarte fâșneață, a preluat "comanda". Încercând să formeze o alianță cu ea, Vizante a pornit într-o serie de idei pentru a-i strica rețeta: "Hai să îi punem zahăr, hai să îi punem făină!". Dar Isabelle nu a fost de acord cu nici una dintre variante și l-a pus repede la punct dintr-o singură vorbă "TACI!", a exclamat fetița. "Ești prima femeie din viața mea care mi-a spus prima oară taci!", a spus Vizante zâmbind.

Ana Maria nu se lasă nici ea mai prejos și simțind atacul i-a spus lui Marius Vizante că ele nu vorbesc deloc mult, ci chiar el este vorbărețul.

"Da este adevărat! Știu că adevărul doare!", a concluzionat Isabelle, în timp ce Vizante aproape se tăvălea din pricina "cuțitului înfipt" de către Iza.

Într-un moment de virtuozitate, Vizante a început să recite din Shakespeare "A fi sau a nu fi?", dar fetițele l-au închis și de data aceasta "Mai bine a nu fi!"

Pentru a scăpa de replicile acide, Marius Vizante a rugat-o pe Isabelle să îi gătească ceva bun, căci sora sa Ana Maria nu părea să gătească ceva gustos. Sigură pe forțele surorii sale, Iza i-a replicat amenințător "Ai gustat măcar?", moment în care Vizante aproape izbucnete în lacrimi "Iar am greșit?"

Micuţa de doar 7 ani a şocat prin replicile pe care i le-a dat juratului. Impresionat de curajul ei, Vizante s-a declarat cel mai mare fan al ei şi chiar a vrut să îi cunoască părinţii!

Micuța însă are un iubit, "Sunt iubită!" a exclamat din tot sufletul Iza. "Îl provoc la duel! Și eu te iubesc!", dar de fiecare dată Vizante s-a lovit de același NU! din partea fetiței.

Prinţesa Polonic îşi face trupă de dans!... Ana Maria Dumitru a făcut spectacol alături de sora ei, în platoul Junior Chef!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x