Antena Căutare

Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 3 și 4, sezonul 2, din 31 august 2023. Care e identitatea Liei

În episoadele 3 și 4 din Lia - Soția soțului meu temerile Liei se adeveresc. Medicul îi anunță că rinichiul nu funcționează și este nevoită să înceapă dializa. De asemenea, Maria descoperă adevărata identitate a Liei. Vezi cele mai noi episoade pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

colaj Lia-soția soțului meu cu Lia și Petru, Lia, Petru și Alice și bilețelul primit de Gianni Galerie
Moartea gravitează în jurul tinerilor îndrăgostiți. Lia, dar mai ales Petru trebuie să accepte realitatea | Antena1

Episodul 3, „Încearcă să zâmbești!”, începe cu Lia pe patul de spital, alături de Petru. Ea știe cine este bărbatul care a împușcat-o.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 3 din 31 august. Lia este sigură că știe cine a împușcat-o

Lia se trezește din nou la spital, alături de Petru care o întreabă ce s-a întâmplat. Ea îi spune că Laur a intrat în casă și că voia să termine ce a început. Petru susține în continuare că a fost Gianni, dar Lia este convinsă că a fost Laur și că nu mai e la pușcărie.

Ulterior, cei doi află de la Nadia că Laur fusese eliberat cu câteva zile înainte de atentatul împotriva Liei. Acesta nu fusese în pușcărie, ci sub supraveghere psihiatrică.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 3 din 31 august. Pavel află adevărul

Gabi și Pavel vorbesc despre testul de paternitate. Pavel încearcă să o convingă pe Gabi că este mai bine să știe sigur dacă este sau nu tatăl copilului pentru ca apoi să-și poată trăi liniștiți viața. Gabi îi mărturisește că Otilia a forțat-o să-l mituiască pe doctor și să-i zică că nu poate avea copii. Îi zice că analizele de infertilitate sunt false.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, rezumat episoadele 1 și 2, sezonul 2 din 24 august. Lia se reîntâlnește cu cel care a împușcat-o

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 3 din 31 august. Ema află planul lui Alice

Alice și Otilia discută despre faptul că Gabi ar putea să nu mai fie de partea lor la proces. Ema intervine și o roagă pe Otilia să nu dea curs ideii lui Alice,însă aceasta se simte păcălită de Petru și vrea să-și susțină fiica.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 3 din 31 august. „Nu am nimic de pierdut”

Gabi își menține poziția în fața lui Alice. Nu o să depună mărturie pentru ea la proces. Consideră că nu mai are nimic de pierdut după discuția Otiliei cu Pavel. Ulterior, telespectatorii află că Otilia este de părere că Alice nu va câștiga nimic dacă își pune planul în aplicare.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 3 din 31 august. Tavi găsește arma cu care a fost împușcată Lia

Tavi îl trage la răspundere pe Rusu, după ce a găsit arma cu care cel mai probabil a fost împușcată Lia. De asemenea, Tavi îi cere lui Rusu să aleagă de partea cui e, a lui sau a lui Gianni.

Citește și: Ce a transmis Ștefan Floroaica la finalul primului sezon al serialului. Cum arătau protagoniștii în ziua în care au luat castingul

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 3 din 31 august. Pavel i se destăinuie Danei

Pavel se duce la Dana și îi cere iertare, mărturisindu-i că a aflat de minciunile soției sale și ale Otiliei. De asemenea, îi promite că o să fie întotdeauna aproape de copil și o să fie cel mai bun tată din lume. Dana îi cere și ea scuze că nu a știut prin ce trece.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 3 din 31 august. „Nu trebuie decât să încerci să zâmbești”

Elena îi face o vizită Liei, în urma căreia Lia se descarcă. Îi este foarte frică la gândul că nu va mai putea dansa niciodată. Elena o încurajează: „Nu trebuie decât să încerci să zâmbești și restul vine de la sine.”

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 3 din 31 august. Paralela dintre frați

Pavel îl avertizează pe Petru în legătură cu situația Liei. El observă lucruri pe care le-a trăit la începutul căsătoriei cu Gabi. De asemenea, îl sfătuiește să comunice mai mult cu Lia, el având impresia că aceasta este în depresie. Pavel nu vrea ca Petru și Lia să ajungă ca el și Gabi. Totodată îi mărturisește că nu s-a simțit ca și cum a înșelat-o pe Gabi, ci doar a căutat înțelegere în altă parte.

Citește și: Lia – Soţia soţului meu, în topul preferinţelor publicului comercial feminin cu finalul primului sezon al poveştii

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 3 din 31 august. Dana încearcă să o convingă pe Lia că are pentru ce trăi

Lia îi spune Danei că nu se simte bine și că nu știe pentru ce trăiește. Dana i-l arată pe Petru și încearcă să o facă să vadă că are pentru ce trăi. „Până când o să facă asta, nu-l vezi că e nefericit?” întreabă Lia mâhnită.

Dana îi amintește de fata care vedea mereu partea bună, care zâmbea indiferent de ce probleme avea. Lia crede că nu o să se mai întoarcă niciodată fata aceea. Dana o sfătuiește să iasă cu Petru la masă, să uite de probleme. Lia o sună pe Elena, care îi recomandase un restaurant când a vizitat-o la spital. Cei doi se pregătesc să ia masa în oraș.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 3 din 31 august. Întâlniri neplanificate

Alice și Răzvan iau cina la restaurantul unde este și Elena. Ajung și Petru și Lia. Elena le spune că nu a știut că sunt și ei acolo. Petru vrea să plece, dar Lia nu vrea să se mai ascundă. Elena îi conduce la masă. Cei doi se sărută în fața lui Alice. Lia și Petru sunt foarte drăgăstoși, iar Alice devine agresivă. „O omor dacă mai scoate un cuvânt”, strigă Alice, iar Liei i se face rău.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 3 din 31 august. Gabi a mai ținut și alte secrete față de Pavel

Cei doi discută despre cum l-a manipulat Gabi pe Pavel. În cele din urmă Gabi este sinceră și îi mărturisește de avortul făcut în urmă cu câțiva ani. Lui Pavel nu-i vine să creadă și e de părere că poate nu sunt meniți să fie împreună. Nu consideră că e o tragedie să se despartă. E tânără și poate să-și continue viața.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 3 din 31 august. Noul colaborator al familiei Rocca

Gianni i-l prezintă lui Tavi pe Laur ca fiind noul colaborator. Laur își amintește când s-a întâlnit cu Rusu care i-a spus că l-a trimis Gianni. Acesta i-a dat o armă. Laur întreabă ce trebuie să facă mai departe.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 3 din 31 august. Începutul coșmarului

Episodul 3 se termină cu gândurile Liei: „Crezi că un zâmbet poate anula frica? Crezi că poți să-ți induci starea de bine chir și atunci când primești cele mai rele vești?” Insuficiența renală a Liei nu poate fi vindecată, trebuie să înceapă dializa.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, final de sezon. Episoadele 45 și 46. Lia a fost împușcată chiar sub ochii lui Petru! Ce s-a întâmplat

Episodul 4, „Sentința”, începe cu imaginea sumbră a viitorului Liei. Această își pierde încet-încet orice speranță de a-și mai putea trăi visul.

„O boală nu e o sentință la moarte, dar e greu să nu pui răul înainte, să nu fii pesimist când toate visurile tale dispar, tot ce rămâne e să te agăți de singurul lucru pe care îl mai ai: iubirea.”

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 4 din 31 august. Devotamentul lui Petru

Petru o asigură pe Lia că o să fie alături de ea. Însă pe tânără o macină faptul că nu știe cât o să dureze toată situația.

Ea vrea să vorbească serios cu Petru despre ce se poate întâmpla, și anume că în eventualitatea în care nu se va găsi un donator, ea o să moară. Petru nu poate accepta asta. Lia vrea să-l facă să înțeleagă că se poate întâmpla și că trebuie să înfrunte realitatea.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 4 din 31 august. Drumul spre spital este cel mai greu

Petru și Lia sunt în drum spre spital. Lia vrea să vorbească în continuare despre toate posibilitățile, chiar dacă sunt sumbre. Vrea să îl facă pe Petru să înțeleagă că este o probabilitate foarte mare ca ea să moară, iar el trebuie să învețe să trăiască fără ea. Petru nu vrea să vorbească despre moarte.

Citește și: Mara Oprea revine la Antena 1 cu un personaj-cheie în Lia – Soţia soţului meu: „O ipostază cu totul diferită”

„Nu vezi că nu pot să trăiesc fără tine? (..) Tu m-ai schimbat, Lia, m-ai făcut un om mai bun (...) acum înțeleg și eu ce înseamnă să iubești (...) dacă te pierd, mă pierd pe mine”, îi spune el.
„Ești singura femeie din viața mea”, îi declară, după care adaugă că el o să lupte pentru viața ei și pentru relația lor și o roagă să nu renunțe.
„Nu se schimbă nimic, doar amânăm un pic planurile. Îți promit că o să dansezi din nou”, o liniștește el.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 4 din 31 august. Ema îi dezvăluie lui Petru planurile lui Alice

Ema ajunge la spital și îi spune lui Petru de planul lui Alice, că vor să-l dea în judecată și să anuleze divorțul. „Înțelegi acum de ce e atât de important pentru mine să-l cunosc pe tata?” îi întreabă ea. De asemenea, Ema consideră că ar trebui ca Petru să se întâlnească cu Nae. Petru nu știe ce ar putea să-i zică. El află că Nae a fost acasă la ei și a stat de vorbă cu Lia.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 4 din 31 august. Ruptura din familia Rocca

Tavi îi spune lui Gianni că italienii nu vor să înțeleagă situația cu drogurile lipsă și vor să le trimită banii, însă ei nu-și permit să plătească. Deși Tavi nu a vrut ca Gianni să se implice, îi cere ajutorul. Tavi nu știe unde e marfa. Gianni îi spune că va prelua el întreaga afacere.

Citește și: Ioana Abur se alătură distribuţiei Lia – Soţia soţului meu, de la Antena 1

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 4 din 31 august. Maria află adevărul despre mama Liei

La insistențele Danei, El Capitan o vizitează pe Maria. Aceasta o întreabă dacă Gianni mai are și alți copii în afară de Carla.

Între timp Lia ajunge la Maria. El Capitan e încă acolo și găsește medalionul Liei. El Capitan îi spune Mariei că femeia din imaginea din medalionul Liei este bona Carlei. Aceasta îi povestește Mariei cum Gianni a venit beat acasă și a violat-o, iar tânăra a rămas gravidă și i-a fost frică să-i spună lui Gianni. El Capitan a ajutat-o, i-a dat bani să scape de copil și să fugă.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 4 din 31 august. Alice nu-i dă nicio șansă lui Răzvan

Alice nu este mulțumită de avocatul recomandat de Răzvan. Acesta le-a spus că au nevoie de mai mulți martori de partea lor. Răzvan nu e de acord să fie implicat. Alice îi spune lui Răzvan că nu are nicio șansă să fie împreună.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 4 din 31 august. „Pentru familie”

Gianni îl sună pe Laur să se ocupe de treabă. Ulterior telespectatorii află că Laur a fost trimis să îl împuște pe Tavi, ceea ce și reușește.

Gianni și Carla ciocnesc „pentru familie”, iar Gianni adaugă: „ce-a mai rămas din ea.” Bărbatul e îngrijorat că îi lipsește marfa. Carla se oferă să-l ajute. El ar vrea să afle Carla unde au dus drogurile El Capitan și Mike.

Citește și: Marian Râlea revine pe micile ecrane în serialul Lia – Soția soțului meu, de la Antena 1

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 4 din 31 august. Petru se întâlnește cu Nae

Petru dorește să-l vadă pe Robi, dar înainte să ajungă în casă se întâlnește cu Nae. Discută aprins despre trecut și despre faptul că Nae l-a salvat. Petru îi mulțumește, dar nu poate trece peste ce s-a întâmplat cu mama lor. Nae îi mărturisește că a făcut asta deoarece este copilul lui și asta fac părinții pentru copii. Petru este mișcat de răspunsul lui Nae și se îmbrățișează.

Ema insistă ca Nae să le spună ce s-a întâmplat cu adevărat când a murit mama lor.

„E ziua pe care o regret cel mai mult din viața mea”, le mărturisește Nae. De asemenea, el îi spune Emei: „Știu că tu-ți dorești să nu se fi întâmplat așa, dar Petru are dreptate, sunt un criminal.”

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 4 din 31 august. „Tu nu scapi de mine”

După o discuție cu Robi despre vizita la psiholog, Petru încearcă să o convingă pe Alice că este cel mai bine pentru toți să discute cu cineva specializat și să îi spună lui Robi de divorț.

„Cu sau fără semnătură, eu în viața mea nu mă mai întorc la tine”, îi spune Petru lui Alice. Însă ea îi răspunde: „În viața asta pe care o am eu, tu nu scapi de mine.”

Citește și: Andrei Aradits revine la Antena 1 și se alătură distribuției Lia – Soția soțului meu

De asemenea, Petru încearcă să discute cu Otilia despre planul lui Alice, însă Otilia se simte vinovată că fiica ei a crescut fără tată și nu o poate abandona. Ea îl acuză pe Petru că a păcălit-o. Acesta își cere scuze și îi mărturisește că nu voia să o piardă pe Lia. Totodată adaugă că a făcut totul din iubire sinceră și că Lia l-a schimbat foarte mult. El crede că fără ea ar fi ajuns la fel ca Nae.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 4 din 31 august. Complotul Gabrielei

Deși Otilia părea împotriva Gabrielei, aceasta îi dă ideea să continue procesul de adopție pe care l-a început cu Pavel cu ani în urmă. Gabi vrea să urgenteze cazul pentru a-l ține pe Pavel lângă ea.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 4 din 31 august. Noile planuri ale lui Alice

Petru vrea să o facă pe Alice să înțeleagă că nu mai sunt împreună. Și o roagă să nu o mai forțeze pe Otilia să îl dea în judecată. Petru consideră că tot la divorț s-ar fi ajuns și îi spune că ea a știut că acesta ar fi fost deznodământul chiar dinainte de accident.

„Știu, de asta am tras de volan (...) ca să murim împreună”, îi mărturisește Alice.

Lia îi întrerupe. Îi spune lui Petru că a fost sunată de la spital.

„Să știi că îți mai dau o șansă. Când moare asta, te primesc înapoi. (...) Te aștept. Cât mai curând”, îi strigă Alice lui Petru.

Alice renunță la proces, în schimb i-a venit ideea să ceară custodia lui Robi. În acest mod este sigură că Petru o să se întoarcă la ea.

Citește și: Lia - Soția soțului meu, distribuție completă. Cine sunt actorii care dau viață personajelor serialului

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 4 din 31 august. Legătura dintre Nae și Otilia

Nae s-a întors să vorbească cu Pavel și Ema. E hotărât să le spună tot. El le mărturisește că în ziua în care mama lor a murit, ei s-au certat deoarece aceasta aflase că el a avut o aventură cu Otilia.

Gabi a auzit toată discuția.

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 4 din 31 august. Perspective sumbre

Lia și Petru află că dializa nu o ajută și e posibil să piardă și rinichiul rămas. Petru îl roagă pe medic să le zică cine este persoana care a donat sânge.

Citește și: Serialul care a ajuns în top 3 cele mai vizionate la doar trei zile de la premieră. A detronat alte producții iubite de public

Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Rezumat episodul 4 din 31 august. Carla află adevărul despre identitatea Liei

Mike și Carla ajung la Maria, unde îi aștepta El Capitan. Carla îi spune Mariei că o caută pe Lia.
În cele din urmă Maria îi mărturisește Carlei că Lia este sora ei.

Despre Lia - Soția soțului meu, sezonul 2. Serialul e disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Lia - soția soțului meu, sezonul 2, se vede în fiecare joi, de la 20:30, pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Povestea care a ținut milioane de telespectatori în fața micilor ecrane a revenit cu un nou sezon din 24 august.

Proiectul, care se bucură de o distribuţie de excepţie şi o echipã de producţie cu o vastã experienţă, duce mai departe povestea personajelor atât de îndrăgite. Ce se va întâmpla pe mai departe cu Lia (Ana Bodea) și Petru (Ştefan Floroaica), ce mai pun la cale Alice (Ioana Blaj) și Otilia (Ilinca Goia), ce schimbări vor apărea în trio-ul amoros Gabi (Doiniţa Oancea)-Pavel (Alexandru Ion) – Dana (Oana Zara), ce mai uneltesc Mira (Kira Hagi) şi Andi (Vlad Gherman), ce descoperiri mai fac Maria (Carmen Ionescu) şi Marcel (Bebe Cotimanis) sau dacă va reuși Gianni Rocca (Andrei Aradits) să își ducă până la capăt planul de răzbunare față de Petru – toate aceste întrebări îşi găsesc răspunsul în cel de-al doilea sezon al serialului Lia – Soţia soţului meu, difuzat în fiecare joi, începând din 24 august, de la 20.30, la Antena 1.

În completarea serialului, AntenaPLAY prezintă exclusiv pentru telespectatori proiectul „Lia - Tot ce nu se vede”, o producție originală. Prin intermediul imaginilor, fanii pot vedea cum se desfășoară o zi de filmare, ce fac și ce spun actorii în pauzele dintre duble și ce presupune realizarea unui serial de succes marca DreamFilm Production.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x