Antena Căutare

Ai pisică? Iată cele mai mari greșeli pe care le faci, fără să-ți dai seama

Pisicile sunt animale independente! Dar au nevoie de atenţia oamenilor pentru a se descurca în viaţa de zi cu zi. De cele mai multe ori însă, stăpânii nu ştiu că anumite ritualuri de îngrijire nu fac decât să le chinuie. Experţii americani ne arată, prin urmare, care sunt cele mai frecvente greşeli comise de iubitorii de feline! Cum îți faci pisica fericită?

Pisicile sunt animale independente! Dar au nevoie de atenţia oamenilor pentru a se descurca în viaţa de zi cu zi. De cele mai multe ori însă, stăpânii nu ştiu că anumite ritualuri de îngrijire nu fac decât să le chinuie. Experţii americani ne arată, prin urmare, care sunt cele mai frecvente greşeli comise de iubitorii de feline! Cum îți faci pisica fericită?

Inteligente şi descurcăreţe, pisicile ştiu să atragă atenţia stăpânilor când le este foame. Nu pot, însă, să le spună oamenilor şi ce anume le deranjează. Dar experţii au răspunsul. Felinele nu suportă bolurile mici de mâncare şi nici pe cele adânci. Pentru că le provoacă disconfort. Stăpânii sunt îndemnaţi astfel să le cumpere castroane mari.

CE IUBESC PISICILE

De asemenea, felinele adoră să se relaxeze în locuri călduroase. De multe ori, însă, prea multă căldură le poate dăuna. Experţii în îndeamnă pe stăpâni să nu le mai permită să stea pe calorifere sau laptopuri încinse pentru că riscă să aibă probleme de sănătate. În special, în cazul celor care au blana rară sau scurtă.

Pentru mulţi, programarea felinei la coafor dă dovadă de atenţie. Însă, dincolo de aspectul estetic, pentru pisici tunsul este un adevărat coşmar. Devin stresate şi riscă să fie arse de soare vara sau să îngheţe de frig iarna. Stăpânii nu ar trebui - prin urmare - să îşi tundă pisicile, dacă nu au o problemă medicală.

CE TREBUIE SĂ ȘTII DACĂ AI PISICĂ

Chiar dacă adoră să privească pe geam, pisicile sunt predispuse la accidente când stau pe pervaz. Mai ales atunci când geamurile sunt rabatate, pentru că riscă să rămâne blocate în încercarea de a ieşi afară. Stăpânii trebuie astfel să fie. mai atenţi.

Pisicile iubesc să cerceteze teritoriul pe care se află. Motiv pentru care nu vor accepta niciodată să stea într-o casă în care toate uşile sunt închise. Stăpânii sunt nevoiţi astfel să le deschidă dacă vor să aibă o felină fericită.

Parteneri
Gustări sănătoase de luat în călătorii. Sunt pline de vitamine și minerale
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x