Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

Bebeluș de nouă luni, omorât de pisica familiei! Părinții sunt în stare de șoc! Ce au descoperit

Doi părinți au trăit șocul vieții lor atunci când au descoperit faptul că pisica le-a omorât fetița de nouă luni! Paramedicii au încercat să resusciteze copilul timp de 40 de minute, dar eforturile au fost în zadar. Cum s-a întâmplat totul?

O pisică a omorât un bebeluș de nouă luni

O mamă de 22 de ani și-a lăsat fetița de nouă luni să doară în cărucior, în curtea casei, crezând că astfel copilul va sta la aer curat. Totuși, femeia din Ucraina nu s-a gândit în vreo secundă la faptul că o tragedie este pe cale să se întâmple, din cauza unei pisici.

După ce și-a terminat treburile casnice, femeia s-a dus să verifice dacă bebelușul de nouă luni este bine, dar a trăit un adevărat șoc atunci când și-a dat seama că pisica ei adormise pe fața copilului. A dat animalul deoparte și a descoperit cu groază faptul că fetița nu mai respira.

Bebeluș omorât de pisica familiei

În stare de șoc, mama a sunat imediat la ambulanță și paramedicii au intervenit imediat. Au ăncercat să resusciteze copilul, dar eforturile au fost în zadar și nu au mai putut decât să declare decesul.

O pisică a omorât un bebeluș de nouă luni

S-a descoperit ulterior că familia avea două pisici și că, cel mai probabil, una dintre feline s-a culcat pe copil atrasă fiind de locul cald și de mirosul de lapte.

Cazul a fost făcut public pe internet și a devenit imediat cunoscut în toată lumea.

Specialiștii trag un semnal de alarmă pentru părinți și îi sfătuiesc să nu lase bebelușii singuri și nesupravegheați în preajma animalelor de companie sau a fraților de vârste mici, pentru a preveni astfel de accidente nefericite.

Mama care și-a pierdut copilul, după ce acesta a fost omorât de pisică

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro