Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Practică bizară de mărire a buzelor care pune în pericol viața adolescentelor

Industria de beauty promovează din ce în ce mai mult frumusețea artificială, femeia cu trăsături perfecte și buze voluminoase, motiv pentru care adolescentele au început să-și deformeze percepția asupra conceptului de frumusețe și să-și dorească să devină cât mai neneaturale.

Industria de beauty promovează din ce în ce mai mult frumusețea artificială, femeia cu trăsături perfecte și buze voluminoase, motiv pentru care adolescentele au început să-și deformeze percepția asupra conceptului de frumusețe și să-și dorească să devină cât mai neneaturale. O nouă practică de mărire a buzelor a devenit virală după ce oamenii au conștientizat pericolul la care se expune majoritatea.

Fetele au găsit, se pare, o alternativă mai ieftină – și extrem de bizară – pentru a crea aspectul de buze mai pline. Adolescentele îşi pun superglue sau lipici de unghii deasupra buzei superioare şi apoi o lipesc de acea zonă. Astfel se creează efectul de mărire a buzei superioare.

Internauții au reacționat imediat ce au văzut filmulețele și au lăsat comentarii răutăcioase care să le ajute pe fete să înțeleagă că această practică este foarte sinistră!

„Este atât de… trist. Felul în care obișnuiam să-mi urăsc buzele, dar acum oamenii își lipesc pielea împreună pentru asta”, a scris un utilizator pe Instagram. „Imaginaţi-vă cum ar fi să îi cadă buza în timp ce vorbeşte”, a mai scris cineva.

„Poate că arată ok din faţă, dar imaginaţi-vă cât de ciudat arată dintr-o parte, îndoită”, a comentat altcineva.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro