Căutare Live

ANNA CORI prezintă stilul elegant al verii – decupaje, culori și texturi hot vara aceasta

ANNA CORI menține un viu interes la femeilor față de încălțămintea de sezon. Cu fiecare colecție pune un tot mai mare accent pe feminitate și pe eleganţă, ca și când ar demonstra de ce se spune că femeile au o mare slăbiciune pentru pantofi.

ANNA CORI menține un viu interes la femeilor față de încălțămintea de sezon. Cu fiecare colecție pune un tot mai mare accent pe feminitate și pe eleganţă, ca și când ar demonstra de ce se spune că femeile au o mare slăbiciune pentru pantofi. Deja cunoscut pe această nișă, un brand 100% românesc, ANNA CORI menține și înalta calitate în producție – încălțămintea și accesoriile produse au mereu la bază pielea naturală.

Un mod interesant și deopotrivă original prin care brandul a ieșit în evidență a fost mereu și designul tipurilor de incaltaminte. Textura pielii, culorile unice sunt detalii ce desigur că vor contribui la unicitatea încălțămintei. De fapt ce își dorește orice femeie? Să arate bine, dar și să se simtă bine în același timp, deci nu e loc de compromis în această poveste.

Pantofii decupați, vedetele de sezon

Desigur că prima alegere a încălțămintei de vară se referă la sandale, saboți, dar în varianta clasică de stiletto, cei decupați sunt preferați. Un astfel de tipar ocupă un loc special în colecția de la ANNA CORI și vine în variante de culoare care ar mulțumi orice femeie, în fiecare zi: galben fad, roșu intens, nude, mov, verde sau arancio sunt printre cele care își fac negreșit apariția și se lasă remarcate.

Desigur că pielea naturală este baza, dar aceasta poate fi clasică, simplă, lăcuita, spechio. Sunt folosite adesea și printuri, snake style sau cel de piton, tendințe în vogă anul acesta. Modelele de acest gen cuceresc fără doar și poate, dar cer ca din ansamblul unei apariții, ținuta și accesoriile să nu concureze cu animal print-ul. Îndrăzneți, seducători și interesanți, o astfel de pereche de pantofi fac senzație.

Să combatem mituri

Cu rafinamentul unor detalii și a texturii pantofilor, creațiile ANNA CORI demonstrează că o femeie nu are neapărat nevoie de tocuri pentru a avea o prezența încântătoare. Se spune că acesta este reperul eleganței feminine, faptul că tocurile sunt înalte. Totuși un toc mediu se potrivește la fel de bine. Un exemplu în acest sens constă în pantofii cu decupaj în față, cunoscuți ca peep toe de asemenea. Sunt strălucitor și compensează cu succes la capitolul înălțimea tocurilor, cu detalii elegante.

Sandale elegante

Decupajele cuceresc vara aceasta și se pare că și predomină în colecțiile ANNA CORI. La granița între pantofi și sandale, încălțămintea cu decupaje este negreșit o alegere bună pentru sezonul cald. Pentru gusturi sofisticate sunt propuse modele cu transparență, din satin, cu material de tip plasă. Ceva mai atipic se referă la pantofii decupați gliter, de un rafinament ieșit din comun. Practic sunt integral decorați cu gliter, în două variante de culoare, auriu sau argintiu. În plus, au detalii din cristal.

La capitolul sandale se remarcă interes pentru combinații deloc simpliste. Astfel, jocul de barete, tocul robust, pătrat, cataramele sau detalii strălucitoare sunt detalii ale acestei colecții. Cu platformă, fără toc, wedges, cu închidere la gleznă sau decupate în spate, modelele de sandale satisfac preferințele atât de variate ale femeilor.

Casual? Desigur că sunt opțiuni și pentru un astfel de stil

Nu toate ținutele, în fiecare zi, sunt preferate a fi elegante. Pentru cele cu preferințe pentru stilul casual saboții sunt o alternativă. Aceștia s-au înscris deja în cursa pentru un loc onorabil în topul trendurilor. Sunt de tip flip in, încălțăminte comodă și versatilă, așadar își merită și locul în alegerile femeilor.

Citește și
pacient si doctor la control de ureche
Îl durea urechea și a mers la medic, dar a avut o surpriză uriașă când a aflat ce are, de fapt. Peste ce au dat doctorii
Îl durea urechea și a mers la medic, dar a avut o surpriză uriașă când a aflat ce are, de fapt. Peste ce au dat doctorii
bebelus stand pe telefonul mobil
O mamă și-a lăsat bebelușul de doi ani să se joace pe telefon, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ce s-a întâmplat
O mamă și-a lăsat bebelușul de doi ani să se joace pe telefon, dar a făcut o descoperire neașteptată. Ce s-a întâmplat
femeie in rochie rosie band vin
O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere
O tânără a ieșit la o întâlnire cu un tip. După 5 minute, ceva neașteptat s-a întâmplat. Femeia a dezvăluit totul, fără reținere
Mai multe articole

Din acest punct de vedere ANNA CORI propune saboți decupați la spate, accente metalice pe tocul subțire. Nu lipsesc detaliile, cataramele sau franjurii, elemente decorative ce pun accent pe forme și pe design. Saboții nu sunt clar banali.

Dacă există un rai al pantofilor, cu siguranță acesta aici se regăsesc. ANNA CORI a creat pentru cele mai pretențioase dintre femei pantofi cu design complex, rafinat, elegant. În completare, o atenție deosebită este acordată și la capitolul talpă sau sistem de închidere, pentru că nimic să nu disturbe plăcerea de a purta creații lucrate cu finețe.

ANNA CORI are rețea de magazine în țară, dar varianta online poate fi la fel de bine calea mai rapidă spre colecțiile dorite. Online-ul ține pasul cu ofertele, astfel încât reducerile și prețurile promoționale nu lipsesc.

Șase piese vestimentare care nu pot lipsi din garderoba ta de vară... Lady Gaga va lansa o linie de cosmetice prin Amazon...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri