Căutare Live

Ce rochii ai putea să porți de Revelion, în funcție de context

Noaptea dintre ani nu poate trece fără o petrecere pe măsură, fie că vorbim de un restaurant select, de un club sau de o întâlnire cu prietenii, acasă. Indiferent de situația în care plănuiești să sărbătorești Revelionul, ai nevoie de o ținută festivă. 

Rochii de purtat de Revelion

pixabay.com

În cazul doamnelor și domnișoarelor, alegerea hainelor de purtat în seara de Revelion devine o adevărată provocare, căci trebuie să arate perfect. Unele optează pentru rochii cu paiete, altele pentru rochii casual sau comozii jeanși, asortați cu un top elegant. Tocurile nu trebuie să lipsească și nici machiajul glamour, cu accent pe privire sau rujul roșu, în cazul în vrei să-ți evidențiezi buzele.

Dacă ești în căutarea unei rochii pentru petrecerea dintre ani, iată câteva sugestii în funcție de locația aleasă:

Rochie cu paiete pentru party în club

Vedetele lui 2019 au fost paietele, în toate combinațiile posibile, de la rochii până la fuste, tricouri și jachete. Orice femeie care le preferă a avut anul acesta cel puțin un obiect vestimentar cu paiete reversibile, așa că dacă nu știi ce să porți la trecerea în 2020, atunci o astfel de rochie este, cu siguranță, alegerea potrivită. Iar dacă ești suficient de îndrăzneată, optează pentru un croi inedit și caută o rochie sacou din paiete. Nu doar că vei atrage toate privirile, ci te vei simți regina petrecerii.

Rochie din materiale prețioase dacă mergi la restaurant

O seară ca de bal într-un spațiu elegant presupune alegerea unui outfit pe măsură. O rochie din mătase sau voal este opțiunea pe care ar trebui să o iei în calcul dacă ai ales să petreci Revelionul într-un astfel de spațiu. Poartă tocuri înalte, un machiaj elegant și alege accesorii fine care să-ți completeze apariția. Nu uita nici de machiaj care trebuie să fie ales în așa fel încât să se potrivească coloristicii alese. Un pont ar fi să porți ruj roșu, asta pentru că se spune că în noaptea dintre ani e bine să ai pe tine culoarea pasiunii.

Rochie casual pentru o întâlnire cu prietenii, acasă

Dacă petreci alături de prieteni, acasă, noaptea dintre ani, asta nu înseamnă că nu ai nevoie de rochia perfectă. Desigur, vei ține cont de context și vei alege ceva în care să te simți confortabil atât atunci când vei sta pe canapea, cât și când vei dansa în mijlocul livingului. O rochie casual, purtată cu ciorapi groși, opaci, poate fi alegerea ideală și modernă în același timp.

Nu mai e mult și vom spune la revedere lui 2019, iar momentul venirii noului an trebuie sărbătorit cum se cuvine. Dacă planurile sunt deja făcute, nu-ți rămâne decât să-ți alegi ținuta potrivită și să te bucuri de compania celor dragi, oriunde ai alege să petreci.

Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri