Căutare Live

Cum ajungi un make-up artist de succes! Vino să faci un curs de machiaj la Intact Media Academy!

Pe principiul nimeni nu s-a născut învăţat, tot aşa nicio femeie nu s-a născut ştiind cum să se machieze!

Pe principiul nimeni nu s-a născut învăţat, tot aşa nicio femeie nu s-a născut ştiind cum să se machieze!

Cei mai mulţi dintre noi am învăţat pe parcurs să ne scoatem în evidenţă atuurile, însă unele domnişoare şi-au propus mult mai mult. Să facă o carieră de succes din această pasiune! Iar, la Intact Media Academy, acest vis poate deveni realitate în doar 5 săptămâni!

Curaj, atitudine si incredere. Trei elemente care apar in viata unei femei atunci cand este machiată. Totusi, specialistii avertizeaza ca e foarte important ca o femeie sa adapteze machiajul la momentul zilei. Si sa tina cont de cateva trucuri.

Daca vreti sa aflati toate secretele care stau in spatele unui machiaj reusit, va puteti inscrie la Intact Media Academy. Pe data de 19 februarie, incepe un nou curs ce va fi sustinut de Georgiana Gheara.

Simplu, la tine acasă! Șase tehnici surprinzătoare și eficiente cu ajutorul cărora poți obține sprâncenele perfecte... Brenda din „Beverly Hills", a primit, în sfârșit, vești bune de la medici! După doi ani de tratament cu citostatice...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri