Căutare Live

Cum să obții o siluetă de vis pentru sezonul estival

Dorința de a slăbi se activează frecvent în această perioadă întrucât sezonul estival este atât de aproape. Cu toate acestea, încă este timp pentru a pune în aplicare un plan de slăbit care să ne ajute să obținem corpul dorit pentru concediul la mare de anul acesta.  Iată sugestiile noastre pentru a obține o siluetă de vis pentru sezonul estival!

Dorința de a slăbi se activează frecvent în această perioadă întrucât sezonul estival este atât de aproape. Cu toate acestea, încă este timp pentru a pune în aplicare un plan de slăbit care să ne ajute să obținem corpul dorit pentru concediul la mare de anul acesta. Iată sugestiile noastre pentru a obține o siluetă de vis pentru sezonul estival!

Setează-ți obiectivul dorit și un termen realist

Cercetările arată faptul că persoanele care setează obiective foarte mari de pierdere în greutate, sunt primele care renunță la planul lor. De aceea, un plan de slăbit setat corect este în primul rând, ușor de realizat, și în al doilea rând, măsurabil în timp.

Prin urmare, obiectivul „Vreau să slăbesc 2 kilograme în luna aprilie” este mult mai încurajator și mai concret pentru psihicul tău decât obiectivul „Vreau să slăbesc 10 kilograme până la vară.”

Pentru a rămâne motivat pe termen lung, secretul este să nu te oprești după ce ai atins obiectivul pe care ți l-ai propus, ci să îți setezi unul nou imediat. De exemplu, după ce ai slăbit 2 kilograme într-o lună, poți trece la următorul obiectiv, care poate fi „Vreau să mai slăbesc 2 kilograme și în luna următoare și să am grijă la dietă pentru a-mi menține greutatea câștigată.”

Adoptă un plan alimentar care te va ajuta să slăbești

Mișcarea trebuie susținută întotdeauna cu un regim alimentar sănătos, din care trebuie să elimini în primul rând alcoolul, prăjelile și zahărul. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să îți setezi un plan alimentar corect:

Mănâncă la fiecare 2 sau 4 ore și ai grijă ca fiecare masă să conțină o sursă de proteină. Printre sursele de proteină recomandate se numără: soia, ouăle, brânza, iaurtul, carnea albă și carnea roșie.

Consumă legume frecvent - Acestea pot înlocui cu succes garniturile nesănătoase precum cartofii prăjiți.

Include în meniul tău un mix de grăsimi sănătoase pe zi. Printre alimentele care conțin grăsimi sănătoase, amintim: avocado, brânză, ouă, ciocolată neagră, nuci și pește.

Optează pentru efectuarea antrenamentelor la sala de fitness

Exercițiile de tip cardio sunt frecvent recomandate pentru a slăbi, însă pentru eficiență maximă este bine să le combini cu antrenamente cu greutăți. În timp ce cardio poți face ușor în aer liber, ridicarea greutăților este mai avantajos să o faci la sala de fitness. Acolo ai echipamentul necesar și spațiul de care ai nevoie.

În plus, pe lângă antrenamentele cu greutăți, poți opta și pentru exerciții de grup, axate pe slăbire rapidă precum cele HIIT. Îți prezentăm în continuare avantajele fiecărui tip de antrenament pe care îl poți efectua la sala de fitness.

Antrenamentele cu greutăți

Acestea se recomandă indiferent de forța fizică pe care o ai. Pe lângă faptul că te ajută să slăbești rapid, antrenamentele cu greutăți te ajută să capeți masă musculară, o postură frumoasă și un aspect fizic plăcut.

În plus, îmbunătățesc echilibrul și coordonarea, îți fac inima mai puternică și măresc densitatea osoasă. De asemenea, dacă te antrenezi frecvent cu greutăți, rezistența ta la efort va fi mai mare în timp, iar tu te vei simți mai energic și mai puternic.

Antrenamente HIIT

Antrenamentele HIIT (High Intensity Training) alternează reprize de exerciții de intensitatea ridicată cu exerciții cu efort redus ca intensitate. De exemplu, se pot alterna 10-30 de secunde de efort maxim și rapid cu 40-120 de secunde de efort redus.

Printre beneficiile antrenamentelor HIIT se numără: pierderea rapidă în greutate, capacitatea crescută de ardere a grăsimilor și dobândirea unei rezistențe fizice crescute. În plus, HIIT e un antrenament care nu plictisește, iar rezultatele se pot observa după reprize de 10-20 de minute realizate o dată sau de două ori pe săptămână.

Așadar, dacă vrei să slăbești rapid pentru următorul sezon estival, setează un obiectiv simplu și măsurabil în timp, începe să faci alegeri alimentare sănătoase și să efectuezi la sală antrenamente cu greutăți și de grup. Unul dintre spațiile unde poți realiza HIIT este cea mai bună sala de fitness din Aviației.

Cum să slăbești sănătos în 6 săptămâni... Street style - noua tendință a modei din 2019...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x