Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00iUmor

Facebook de vedetă: Cum arată femeia cu ochi de smarald, Aishwarya Rai, la 20 de ani după ce a câștigat Miss World

În 1994, la 21 de ani, Aishwarya devenea cea mai cunoscută indiancă din lume, câștigând nu unul, nici două, ci trei premii de frumusețe - Miss World, Miss Photogenic și Miss World Continental Asia & Oceania. Acum, la 40 de ani, femeia cu ochi de smarald are o fetiță, un soț iubitor și o imagine diferită

În 1994, la 21 de ani, Aishwarya devenea cea mai cunoscută indiancă din lume, câștigând nu unul, nici două, ci trei premii de frumusețe - Miss World, Miss Photogenic și Miss World Continental Asia & Oceania. Acum, la 40 de ani, femeia cu ochi de smarald are o fetiță, un soț iubitor și o imagine diferită.

Rai, fiica unui biolog marin, a știut întotdeauna că frumusețea nu este o armă de lungă durată. Indianca și-a transformat faima dobândită după concursurile de beauty într-un argument puternic la Bollywood. Rai a obținut roluri în filme de succes, pentru care a primit două Filmfare Awards, două Screen Awards și două IIFA Awards. Totodată, ea a jucat în ecranizarea romanului lui Maitreyi Devi, „Na Hanyate”, replica indiencei la romanul cu numele său scris de Mircea Eliade!

Relația tumultuoasă cu Salman Khan, cel de care se îndrăgostise prezentatoarea Iulia Vântur, a luat sfârșit după doi ani. Rai nu și-a pierdut speranța în iubire, ca dovadă căsnicia ei fericită cu Abhishek Bachchan, cântăreț, producător și actor de anvergură. Cei doi formează cuplul momentului în lumea glam a Indiei, fiind deseori asemuiți cu Brangelina.

În prezent, fanii au ocazia să o vadă pe Aishwarya numai la evenimente caritabile sau de brand. În 2003, a fost numită reprezentanta globală a L'Oreal, iar astăzi este ambasadoare Goodwill pentru programul de HIV/SIDA a Națiunilor Unite. Rai postează cele mai importante întâlniri și momente din viața ei pe Facebook.

Recomandari