Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Galerie foto! Christy Turlington, de la videoclipul “Notorious” la filmul “Prêt-à-Porter”

Manechinul american Christy Turlington (43 de ani) a facut parte din grupul fotomodelelor celebre in anii ’80-90, alaturi de Claudia Schiffer, Stephanie Seymour, Linda Evangelista sau Naomi Campbell. Timp de 20 de ani, intre 1987 si 2007, a fost imaginea Calvin Klein, o performanta greu de egalat.

Descoperita la doar 14 ani, Christy Turlington a urcat rapid in randul cremei manechinelor cu o cota ridicata, iar la 18 ani, odata cu mutarea la New York, nu mai avea nevoie de nici o prezentare. De-a lungul carierei a pozat de mai mult de 500 de ori pe copertile marilor reviste de moda.

In 1986, la 17 ani, a fost aleasa sa apara in videoclipul melodiei “Notorious” interpretata de trupa britanica Duran Duran. Peste patru ani, in 1990, a participat la fimarile pentru piesa “Freedom”, a lui George Michael. Christy nu putea rata ocazia de a-si juca rolul in filmul despre modelling, “Prêt-à-Porter”, regizat de Robert Altman (1994).

La implinirea varstei de 40 de ani revista W a publicat o colectie cu cele mai spectaculoase fotografii ale manechinului. In ultimii anii, Christy s-a dedicat tot mai actiunilor umanitare in mai multe colturi ale lumii si s-a implicat in campanii anti-fumat. Din 2003, Christy Turlington este casatorita cu actorul si regizorul Edward Burns. Cei doi au impreuna doi copii, o fata, Grace, nascuta in 2003, si un baiat, Finn, care a venit pe lume in 2006.

Recomandari