Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Goana după ținuta perfectă pentru Revelion

Revelionul este o noapte magică în care toate femeile îşi doresc să strălucească, la propriu! Fie că merg într-un restaurant luxos, într-un club cu prietenii sau într-o cabană la munte, doamnele sunt în căutarea ţinutei perfecte, iar magazinele nu duc lipsă de oferte.

Umeraşele sunt pline de rochii pentru toate gusturile. Nici femeile excentrice nu sunt uitate, aşa că pot găsi toate ţinutele care consideră că le pun în valoare. Însă, dacă vi se pare că rochia de Revelion nu este chiar cea mai înţeleaptă investiţie, aveţi la îndemână alternativa perfectă. O închiriaţi.

Cu sclipici, mărgele, paiete, şi pene. Cu decolteuri îndrăzneţe, dar nu vulgare. Sunt câteva sugestii pentru ţinuta de Revelion, care trebuie sa fie neapărat spectaculoasă. În acest an se caută materialele strălucitoare, iar accesoriile cât mai multe şi diverse.

Cei care vor purta ceva roşu în noaptea dintre ani vor avea noroc în dragoste, spune-o vorbă din bătrâni. Dacă nu sunteţi superstiţioase şi vreţi să purtaţi o ţinută comodă, puteţi încerca un body alb decoltat asortat cu o pereche de pantaloni largi.

În atelierele de croitorie, luna decembrie este una dintre cele mai aglomerate perioade din an. Ofertele de pe umeraşe sunt diverse, dar şi munca este pe măsură. Numai prinderea manuală a cristalelor şi a perlelor poate dura chiar şi două zile.

Rebeca Cotrău, designer: S-au cerut şi rochii, pantaloni şi salopete. Am lucrat foarte mult pe negru, chiar dacă ar trebui să adoptăm culori mai ţipătoare să ieşim mai în evidenţă.

Eleganţa are - însă - şi un preţ pe măsură. Rochiile costă între 400 de lei şi pot ajunge şi până la 3.500 de lei. Dacă aveţi un buget mai redus puteţi, de exemplu, să le închiriaţi.

Milka Strapec - administrator salon rochii: 80% dintre persoanele care ne trec pragul magazinul închiriază rochiile. Ne spun că nu mai au ce să facă cu ele. O poartă o dată şi gata.

O rochie de împrumut costă între 50 şi 200 de lei, în funcţie de model. Dacă aţi pătat-o cu salata de boeuf ori cu sarmale, nu vă faceţi griji. Magazinul nu vă cere daune.

Recomandari