Închirierea ținutelor, costuri și avantaje

Petreceri, evenimente, nunţi, botezuri şi pentru fiecare ar trebui câte o ținută nouă. Există și varianta mai simplă: să ne asumăm afișarea aceleiași ținute de mai multe ori. Dar nu multe doamne au curajul ăsta. Și este valabil, mai mult sau mai puțin, și în cazul domnilor.

Nici ei nu prea se îmbracă de patru ori cu același costum. Inutil să facem calcule, e clar că sunt mulți bani pe care îi dau, iata pentru câteva ore.

Bani economisiţi, timp câştigat şi apariţii dintre cele mai surprinzătoare. Asta ca să enumerăm doar câteva dintre avantaje ale închirierii unei ţinute de ocazie. Şi există rochii, fuste şi bluze pentru orice eveniment, indiferent de oră sau locaţie. Ba chiar şi ceva-n plus

Între 200 şi 800 de lei putem să avem o ţinută scumpă, elegantă, frumoasă, pentru două zile, fără niciunfel de probleme sunt foarte diversificate, atât foarte extravagante, cât şi foarte clasice, se potrivesc cu toate genurile de eveniment. Pe scurt, o rochie elegantă înseamnă o sumă mare de bani investită, pentru două-maxim trei evenimente. În schimb, în cazul închirerii, fiecare apariţie va fi diferită.

Şi domnii pot face asta. Ţinute formate din sacou, pantaloni, cămaşă, cravată sau papion, bastita de buzunar, butoni şi la alegere, pantofi, pot fi închiriate pentru câteva zile în schimbul câtorva sute de lei.

Pentru trei zile, închirierea unei ţinute bărbăteşti poate ajunge la 800 de lei, dacă includem şi o pereche de pantofi. Iar pentru rochiile doamnelor, preţurile pornesc de la 190 de lei pentru trei zile şi pot ajunge la aproximativ 1000 de lei.

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri