Live acum
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

La ce să fii atentă când te vopsești acasă

La ce să fii atentă când te vopsești acasă

În cele două luni de izolare la domiciliu, timp în care saloanele de înfrumusețare au fost închise, majoritatea femeilor au ales să se vopsească singure acasă. Deși ar putea părea un proces ușor, judecând după instrucțiunile din cutia produsului, rezultatele nu vor fi aproape niciodată ca cele profesionale realizate de hairstyliști. Mai mult, există șanse ca părul să fie deteriorat , iar culoarea să iasă diferită de cea așteptată.

Eu am dezvoltat acest subiect pe blogul meu și am redactat cele mai importante aspecte de care oricine ar trebui să țină cont atunci când alege să se vopsească acasă.

De ce produse ai nevoie ca să te vopsești acasă

În primul rând, înainte să te apuci de treabă, trebuie să te asiguri că ți-ai pregătit toate instrumentele de care vei avea nevoie:

• O pereche de mănuși de unică folosință. De obicei, vin incluse în pachetele de vopsea din comerț, deci nu este cazul să-ți faci griji.

• Un bol de sticlă sau plastic, în care vei prepara amestecul de vopsea și oxidant. Este indicat să evităm metalul, pentru că acesta poate grăbi oxidarea și nu ne dorim asta.

• O pensulă plată și lată pentru a vopsit cu precizie și ușurință rădăcinile.

• Un prosop sau o pelerină de plastic pentru a-ți proteja hainele de petele de vopsea

• Un pieptene și clame de păr

• Opțional, și o bonetă de plastic, pe care să o pui pe cap imediat ce ai terminat de aplicat vopseaua.

Citește continuarea pe blogul meu, www.elacraciun.ro

Vă aștept și pe paginile mele de Facebook și Instagram!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro