Căutare Live

Machiajul ochilor - tehnici pe care trebuie să le cunoști

Îți dorești să obții un machiaj perfect al ochilor? Cauți soluții pentru ca fardul de pleoape să reziste cât mai mult și să-ți pună în evidență privirea? Află care sunt cele mai bune tehnici de machiaj pe care trebuie să le cunoști, astfel încât să te bucuri de o rutină clară și simplă, zilnic!

Machiajul ochilor - tehnici pe care trebuie să le cunoști.

unsplash.com

Aplicarea fardului de pleoape

Prima tehnică de machiaj pe care o poți folosi în rutina zilnică implică aplicarea corectă a fardului de pleoape, pe care îl poți găsi sub formă de cremă sau pudră. Ambele tipuri de farduri se pot aplica atât cu pensula, cât și cu degetul, pentru a obține efectul dorit. Pentru a combina eficient culorile fardului de pleoape, în partea inferioară o pleoapei poți să aplici fard în nuanțe mai închise, în timp ce către arcadă, nuanța trebuie să fie mai deschisă. Nuanță potrivită a fardului de pleoape va fi aleasă în funcție de forma ochilor și de culoarea lor, luând în calcul și părul sau nuanța pielii. Indiferent de nuanțele folosite pentru fardul de pleoape, pentru un machiaj rezistent, vei avea nevoie de pensule potrivite, care să te ajute să distribui culorile așa cum îți dorești. Urmărește tutorialul de aici, pentru a afla care sunt trucurile de care poți ține cont în aplicarea machiajului, folosind instrumentele potrivite!

Aplicarea tușului

Tușul de pleoape îți poate pune ochii în evidență, însă trebuie să stăpânești toate tehnicile de aplicare. În primul rând, trebuie să scapi de orice urmă de grăsime de pe zona pleoapelor, aplicând puțin fond de ten și o pudră mată, care să fixeze baza aplicată. În acest fel, poți să te asiguri că tușul va rămâne intact pe tot parcursul zilei, fără să curgă sau să arate inestetic. Te poți îndrepta către alegerea unui tuș de pleoape sub formă de gel, creion sau lichid, în funcție de preferințe, tușul gel sau lichid fiind cele mai folosite, pentru o aplicare precisă și perfect definită. Dacă ești începătoare în aplicarea tușului, poți trasa câteva puncte pe toată linia pleoapei, urmând să le conectezi cu grijă. Totodată, poți trasa linia de tuș dinspre interiorul ochiului spre exterior, încercând să nu te îndepărtezi cu tușul de linia pleoapei.

Pregătește-ți tușul de pleoape și urmează regulile de mai jos, astfel încât să obții linii fine și bine trasate!

Aplicarea mascarei

Un alt produs ideal pentru a-ți evidenția privirea este mascara, care nu trebuie să-ți lipsească din trusa de machiaj. În alegerea potrivită a mascarei, trebuie să ții cont de culoare, de rezistență și nu în ultimul rând, de consistență. Chiar dacă mascara negru reprezintă cea mai populară alegere, atunci când ai părul blond, poți alege și mascara albastru sau maro. Atunci când mergi la înot sau la sală, poți opta pentru mascara rezistent la apă, care îți va pune în evidență genele pe tot parcursul zilei. În ceea ce privește formula si periuța, trebuie să alegi o mascara care să-ți alungească genele sau care să îți ofere mai mult volum, în funcție de nevoie. Aplică mascara pentru curbarea genelor, astfel încât să obții rezultatele dorite, pentru a-ți separa armonios genele.

Conturarea ochilor

Pentru a crea o formă migdalată a ochilor, este indicat să folosești creionul de ochi doar pe pleoapa superioară, trasând linia din interior spre exterior, pentru a le oferi un aspect alungit. Aplică creionul de ochi cu mișcări circulare, care au rolul de a-ți evidenția privirea, cu ajutorul unei linii trasate cât mai natural. Pentru a crea impresia că ai ochii mari și rotunzi, poți aplica o dungă cu un creion de culoare albă pe pleoapă inferioară în interior. Nu știi care sunt trucurile ideale pentru un machiaj pentru pleoape lăsate? Află răspunsul din tutorialul de mai jos!

Desenarea sprâncenelor

Citește și
colaj de footgrafii cu raed arafat si vaccin
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Deciziile oficiale: Ce măsuri sunt aplicate în perioada sărbătorilor de iarnă. Fără mască în spații deschise, liber la petreceri
Colaj cu Sânziana Buruiană, îmbrăcată în roz
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
Sânziana Buruiană s-a mutat din țară și a ajuns să aibă un job cu un salariu impresionant. "Lucrez o oră pe zi"
colaj de fotografii cu liviu varciu cu masca la spital si acasă
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Liviu Vârciu a aflat de la ce i s-a tras răceala care l-a dus la spital. Ce s-a văzut pe RMN. Diagnosticul primit
Mai multe articole

Periază sprâncenele în sensul creșterii firelor de păr, pentru a le aranja uniform și accentuează-le cu ajutorul unui creion special conceput pentru conturare. Cele mai multe persoane aleg creionul de sprâncene cu vârf subțire, cu ajutorul căruia se trasează linii fine, în sensul creșterii firelor de par. Cu ajutorul periuței, poți să periezi ușor sprâncenele, astfel încât să uniformizezi desenul.

Descoperă cele mai utile tehnici de umplere a sprâncenelor, de conturare și de definire a acestora, din clipul următor:

Ține cont de trucurile noastre, pentru a obține un machiaj perfect al ochilor, care să reziste întreaga zi!

O tânără s-a spălat pe cap cu cola și apoi a mers la oglindă să vadă rezultatul! Ce s-a întâmplat cu părul... Ce accesorii își merită investiția și de ce ai nevoie de ele...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri