Mariah Carey, senzație la Globurile de Aur. Apariție sexy, dar nelipsită de incidente!

La cea de-a 75-a ediție a Globurilor de Aur, celebra cîntăreață, Mariah Carey, și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o ținută care i s-a potrivit de minune.

La cea de-a 75-a ediție a Globurilor de Aur, celebra cântăreață, Mariah Carey, și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o ținută care i s-a potrivit de minune.

Ea a îmbrăcat o rochie sirenă, care urma linia corpului, și care îi punea în evidență bustul generos. A fost o apariție răvășitoare. Privirile bărbaților prezenți la eveniment au urmărit-o, atent, de fiecare dată cănd artista pășea agale. Insă divei i-a stat la braț un singur bărbat, dansatorul Bryan Tanaka.

Partenerul de viață al artistei a avut grijă să respecte dress code-ul. Astfel, cei doi au arătat împreună impecabil. Îndrăgostiții au pozat pe covorul roșu în cele mai drăgăstoase ipostaze.

Când vine vorba de Mariah Carey, nu se poate să nu vorbim de o aparție lipsită de incidente: artista i-a ocupat locul lui Meryl Streep, în timpul unei pauze. Ulterior, Mariah Carey și-a cerut scuze pe Twitter.

”M-am așezat pe primul loc disponibil, la întoarcerea dintr-o pauză. Se întâmpla ca acel loc să fie lângă Steven Spielberg. În următoarea pauză, ghiciți cine se întoarce pe acest loc… Dragă Meryl, te rog să mă ierți! Poți lua locul meu oricând! (…)” Pe aceeași rețea de socializare, Mariah a mai postat un mesaj care i-a isterizat pe fani când acesta s-a întrebat, ironic, dacă ”în acest loc se servește ceai?”.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri