Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Mariah Carey, senzație la Globurile de Aur. Apariție sexy, dar nelipsită de incidente!

La cea de-a 75-a ediție a Globurilor de Aur, celebra cîntăreață, Mariah Carey, și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o ținută care i s-a potrivit de minune.

La cea de-a 75-a ediție a Globurilor de Aur, celebra cântăreață, Mariah Carey, și-a făcut apariția pe covorul roșu într-o ținută care i s-a potrivit de minune.

Ea a îmbrăcat o rochie sirenă, care urma linia corpului, și care îi punea în evidență bustul generos. A fost o apariție răvășitoare. Privirile bărbaților prezenți la eveniment au urmărit-o, atent, de fiecare dată cănd artista pășea agale. Insă divei i-a stat la braț un singur bărbat, dansatorul Bryan Tanaka.

Partenerul de viață al artistei a avut grijă să respecte dress code-ul. Astfel, cei doi au arătat împreună impecabil. Îndrăgostiții au pozat pe covorul roșu în cele mai drăgăstoase ipostaze.

Când vine vorba de Mariah Carey, nu se poate să nu vorbim de o aparție lipsită de incidente: artista i-a ocupat locul lui Meryl Streep, în timpul unei pauze. Ulterior, Mariah Carey și-a cerut scuze pe Twitter.

”M-am așezat pe primul loc disponibil, la întoarcerea dintr-o pauză. Se întâmpla ca acel loc să fie lângă Steven Spielberg. În următoarea pauză, ghiciți cine se întoarce pe acest loc… Dragă Meryl, te rog să mă ierți! Poți lua locul meu oricând! (…)” Pe aceeași rețea de socializare, Mariah a mai postat un mesaj care i-a isterizat pe fani când acesta s-a întrebat, ironic, dacă ”în acest loc se servește ceai?”.

Recomandari