Căutare Live

(P) Manichiura cu ojă semipermanentă – elementul nelipsit din look-ul tău

Acasă, la birou sau în parc, vrei să fii mereu frumoasă, îngrijită și să te simți bine în pielea ta. Desigur, frumusețea este subiectivă, iar tot ceea ce contează este ca tu să fii confortabilă cu felul în care arăți.

Manichiura cu ojă semipermanentă – elementul nelipsit din look-ul tău

Dar se întâmplă ca, în unele zile, lucrurile să nu stea chiar așa. Poate ai simțit vreodată că nici hainele pe care le îmbraci, nici machiajul pe care îl porți nu îți oferă look-ul la care te așteptai. Parcă nici geanta și bijuteriile nu sunt de ajuns pentru a simți că ai ținuta completă. Pentru astfel de situații, o manichiură frumoasă poate fi elementul care îți completează perfect aspectul și care te face să te simți încrezătoare.

Iată cum îți poate influența manichiura felul în care te simți!

O manichiură îngrijită denotă feminitate și eleganță, astfel că ea nu ar trebui să lipsească din ritualul tău de frumusețe. Știind că ai o manichiură perfectă, te vei simți mereu încrezătoare, vei exprima asta cu toată ființa și automat vei radia de fericire.

Este foarte important pentru o femeie să știe ca aspectul ei este pus la punct, pentru a nu avea o grijă în plus legată de felul în care arată. Iar mulțumirea față de fizic va aduce beneficii și la nivel mental - vei fi mai relaxată și mai liniștită, te vei accepta și te vei simți puternică.

De ce oja semipermanentă?

Oja semipermanenta de calitate câștigă în fața celei clasice pentru rezistența îndelungată pe care o are, dar și pentru aspectul mai estetic, fără a deteriora unghia naturală. Acest tip de ojă se potrivește tuturor tipurilor de manichiură, fie că este vorba de o unghie pătrată sau ovală, de mărime scurtă sau lungă. Rezistența ojei semi pe unghii poate ajunge până la patru săptâmâni, în funcție de modul de întreținere al fiecărei persoane în parte, față de oja clasică, ce își poate pierde din frumusețe după câteva zile.

În comparație cu o manichiură cu gel, oja semipermanentă este mai apreciată pentru naturalețea și bunul gust pe care îl inspiră. Aceasta este perfectă pentru persoanele care vor o manichiură plăcută, dar în același timp care să nu iasă prea mult în evidență.

Pentru că viața din ziua de azi este destul de solicitantă și este posibil ca tu să ai alte priorități, cum ar fi cariera sau viața de familie, să ajungi la salon poate fi, în unele luni, imposibil. Dacă te confrunți cu această problemă sau, pur si simplu, preferi să îți realizezi singură manichiura, la Melkior găsești un kit complet pentru a-ți face manichiura cu ojă semipermanentă.

Acesta conține toate produsele de care ai nevoie pentru a arăta impecabil: top coat, lac de bază, degresant de unghii, dizolvant de ojă, soluție finish, bloc cu două fețe de exfoliere, bețișor de manichiură, folie de aluminiu pentru unghii, șervețele pentru manichiură. În plus, îți oferim cadou o lampă UV, pentru a ne asigura că ai parte de un pachet complet.

Alege să ai o manichiură perfectă cu oja semipermanentă și oferă-i look-ului tău un boost de prospețime!

Parteneri
Cele mai bune alimente pentru a scăpa de durerea în gât. Care sunt recomandările specialiștilor
Catine.ro
Ultimele știri
x