Cosmeticele bio sunt un mod foarte bun de hidratare a tenului în sezonul rece. O tânără din județul Mureș a găsit formula ideală

 
+2 click pentru
galerie

O tânără din judeţul Mureş a renunţat la meseria de jurist, pentru a se dedica în totalitate preparării cosmeticelor bio! Nu a făcut pasul decisiv din prima. Întâi a avut nevoie să experimenteze, ca să obţină produse de calitate. Iar mai apoi să aibă destule cliente, astfel încât să se poată întreţine din banii obţinuţi pe cosmeticele ei.

A trecut de la meseria de jurist la cea de preparator de creme și cosmetice. Este vorba despre o tânără din județul Mureș, care face produse de îngrijire a corpului din uleiuri și unturi vegetale, fără adaos de chimicale. Folosind efectul terapeutic al uleiurilor esențiale, restabilind echilibrul natural al pielii, mureșeanca spune că pielea va fi hrănita si protejată.

Când frigul e stăpânul vremii, crema specială pentru ten face diferența în ce privește confortul și frumusețea pielii. Puloverele și paltoanele nu sunt singurele lucruri groase de care avem nevoie în lunile reci. Hidratarea feței este necesară, nu și suficientă însă.

Specialistii ne avertizează că protecția naturală a pielii se diminuează considerabil în acest anotimp și, prin urmare, avem nevoie de grăsimi care să compenseze pierderile suferite. Din acest motiv, se impun alte formule, mai grase, care să faca față cu brio la intemperii.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe