Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Robyn Lawley, modelul "plus size", sustine formele pline intr-o sedinta foto... senzuala

Robyn Lawley face parte dintr-o categorie speciala de fotomodele: este "plus-size", datorita formelor ei considerate "pline" in aceasta industrie. Cu toate acestea, frumoasa Lawley a devenit cunoscuta in lumea modei ca fiind sexy si pregatita sa isi dea hainele jos, daca arta o cere.

A debutat in lumea modei ca fiind imaginea firmei de lenjerie Boux Avenue. Succesul a venit imediat - Robyn a fost convocata de marii designeri ai lumii si a aparut pe copertile unor celebre reviste de moda, precum Vogue. Cu un asemenea CV, frumoasei Lawley i s-a propus din nou sa pozeze pentru celebrul brand de lenjerie intima - Boux - care promoveaza siluetele feminine "sanatoase" si campanii prin care vor sa aduca aceste dimensiuni la normalitate pe podiumurile de moda.

Modelul australian, in varsta de 23 de ani, are dimensiunile 91-81-106 si este o activista in moda, ajutand femeile care nu se includ in standardele moderne sa isi recapete increderea in sine. De asemenea, modelul sustine si stilul de viata sanatos, pe care il promoveaza pe blog-ul personal, Robyn Lawkey Eats.

Foto: Boux Avenue

Recomandari