Designerii de top ai lumii au decis! Acestea sunt tendințele sezonului primăvară-vară 2020

 

Săptămâna Modei la New York a ajuns la final. Suntem în punctul în care putem spune că marile case de modă au spus ce aveau de spus cu privire la sezonul primăvară-vară.

Colecţia casei Oscar de la Renta este dominată de culoare: tot felul de imprimeuri, de la dungi, la printuri floarale, rochii diafane din şifon, satin sau mătase, cu volane şi franjuri. Şi toate şi-au găsit inspiraţia în Republica Dominicană, ţara de origine a regretatului designer.

Tot o explozie de culori este şi propunerea designerului casei de modă Carolina Herrera. Şi face asta prin materiale subţiri cu imprimeuri florale, buline polka, dungi colorate şi carouri. Pantalonii palazzo asortaţi cu cămăşi simple albe şi rochiile din mătase sunt piesele cheie ale liniei vestimentare.

La prezentarea Tommy Hilfiger, podiumul a fost transformat într-o petrecere de stradă.

Pe scena teatrului Apollo din New York, modelele au defilat în ţinute inspirate de moda de stradă a anilor '70. Realizată în colaborare cu actriţa Zendaya, colecţia brandului Tommy Hilfiger este dominată de pantaloni evazaţi, pălării fedora şi rochii de lungime medie cu buline imprimate.

Casa de modă Ralph Lauren a readus atmosfera concertelor de jazz din anii '20. Modele celebre precum surorile Bella şi Gigi Hadid au defilat într-un local select de pe Wall Street, pe ritmurile muzicii live. Costumele de inspiraţie bărbătească accesorizate cu papioane şi rochiile de gală strălucitoare sunt sugestiile pentru primăvară-vară ale casei Ralph Lauren.

Pentru cea mai recentă colecţie, creatoare de modă Tori Burch a mizat pe stilulul Prinţesei Diana, cu rochii albe, diafane. În schimb, pantofii cu toc au fost înlocuiţi de teneşi în nuanţe deschise care le-au dat ţinutelor un aer relaxat.

Şi dacă la New York, spectacolul modei. pe podium s-a încheiat, designerii britanici preiau ştafeta şi ne invită să ne mutăm la Londra. Începând de astăzi, îşi lansează şi ei noile colecţii.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI