Căutare Live

(P) Aspirator cu sac sau aspirator fără sac: care este mai bun?

Pentru a îndepărta complet praful, scamele, părul de animale, murdăria, acarienii etc., aspiratoarele cu sac și fără sac sunt cele mai bune unelte de uz casnic.

Pentru a îndepărta complet praful, scamele, părul de animale, murdăria, acarienii etc., aspiratoarele cu sac și fără sac sunt cele mai bune unelte de uz casnic.

Emag

Cu toate acestea, astăzi există multe modele și categorii cu caracteristici și beneficii diferite, așa că s-ar putea să vă simțiți puțin pierdut atunci când vă alegeți modelul.

Una dintre întrebările principale este: Ce este mai bine, un aspirator cu sac sau un aspirator fără sac? Sunt mai multe lucruri pe care trebuie să le luați în considerare, mai ales dacă, cauți aspiratoare ieftine. Dacă doriți să aflați mai multe despre diferențele dintre cele două și despre avantajele și dezavantajele lor, continuați să citiți mai jos.

Cum este diferit un aspirator fără sac?

De când primul model de aspirator a fost inventat de inginerul Hubert Cecil Booth în 1901, acestea au evoluat, atât în ​​funcționarea cât și în aspectul lor. Au evoluat atât de mult încât au trecut de la aspiratoare cu saci la roboți care aspiră fără a fi nevoie să fie controlat de o persoană. Trebuie doar programate și funcționează. Dar cea mai mare confuzie în rândul cumpărătorilor apare atunci când aleg între un aspirator cu sac sau un aspirator fără sac, pentru că care este mai bine? Ei bine, care dintre ele este mai potrivit depinde de o serie de atribute care le diferențiază și pe care urmează să ți le explicăm pentru a nu avea îndoieli atunci când le alegi pe ale tale.

Curățarea aspiratoarelor

Prima diferență pe care o găsim între un aspirator cu sac și un aspirator fără sac este în modul în care fiecare colectează murdăria. Aspiratoarele cu saci sunt ușor de curățat, deoarece trebuie doar să aruncați punga când este plină. De asemenea, există și aspiratoare cu sac cu sac reutilizabil, care poate fi destul de greu de curățat. Cu aspiratorul fără sac, puteți fi puțin mai neglijent dacă așteptați până când coșul este plin. Din acest motiv, mulți oameni decid să le curețe zilnic. Cu toate acestea, un aspirator fără sac este mai economic pentru că nu necesită saci noi, doar o simplă clătire.

Autonomie și eficiență de funcționare

O altă diferență pe care am găsit-o este durata eficacității. În timp ce în aspiratoarele cu saci eficiența dispare pe măsură ce sacul se umple, în aspiratoarele fără sac filtrele vor fi afectate. Din această cauză, aspiratoarele cu saci revin la eficiență maximă atunci când sacul este schimbat după trei până la patru săptămâni, în timp ce aspiratoarele fără sac au nevoie ca filtrele să fie spălate și curățate bine pentru a își recăpăta puterea. De asemenea, filtrele trebuie înlocuite, în ambele cazuri, după o anumită perioadă.

Cel mai bun pentru contra alergenilor

Un al treilea aspect de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți un aspirator sunt alergiile și animalele de companie. În ambele cazuri, aspiratoarele cu saci se dovedesc a fi cea mai bună opțiune. Asta pentru că, pentru alergii, există saci speciali care captează alergenii și nu scapă atunci când scoți sacul din aspirator. În ceea ce privește animalele de companie, aspiratorul cu sac are avantajul că firele de păr trec direct în pungă, în timp ce la aspiratoarele fără sac rămân atașate de prefiltre, făcând să scadă considerabil randamentul.

Cel mai bun din punct de vedere al prețului

Nu există diferențe foarte mari din punct de vedere al prețului. Acesta fluctuează mai mult în funcție de accesoriile, puterea și funcțiile pe care le are modelul de aspirator ales. Desigur, există multe modele de aspiratoare ieftine cu sac sau fără sac. Mai important este bugetul pe care îl aveți și cât sunteți dispus să investiți într-un aspirator. În funcție de acest lucru, veți știi exact ce modele se încadrează și alegerea va fi mai ușor de făcut. După cum spuneam și mai sus, aspiratoarele cu sac de unică folosință reprezintă un const mai mare, deși sunt mai comod de utilizat.

(P) Cum alegi cele mai bune cădițe de duș?... (P) Gardurile metalice, combinația perfectă între intimitate și ospitalitate!...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x