Live acum
Prime Time 20:30Adela

Care sunt cele mai comune piese de mobilier pe care le poţi include într-un living modern?

Dacă până acum ai planificat amenajarea livingului şi ai stabilit stilul pe care vrei să îl abordezi, culorile şi texturile, este momentul să treci în revistă cele mai comune piese de mobilier pe care le poţi include aici.

Care sunt cele mai comune piese de mobilier pe care le poţi include într-un living modern?

Toate exemplele enunţate mai jos pot fi găsite în categoria mobilă living modernă sub brandul Acaju, la preţuri avantajoase şi incluse în oferte speciale.

Canapea şi fotolii

Poţi începe cu elemente de bază. Mobilă de bază din living este canapeaua, care poate fi însoţită şi de fotolii. Deci, înainte de a trece la căutarea altor piese de mobilier, acestea sunt primele pe care trebuie să le iei în calcul. Aspectul lor trebuie să se încadreze în stilul pe care l-ai ales şi să servească tuturor nevoilor tale. Canapeaua poate fi extensibilă, sub formă de colţar sau din anumite materiale preferate.

Bibliotecă

Biblioteca poate fi interpretată şi reinterpretată în prezent, pentru că şi-a pierdut cumva sensul din trecut. Dacă părinţii aveau colecţii uriaşe de cărţi şi scopul bibliotecii era să le prezinte într-un mod cât mai vizibil, în prezent, biblioteca are un rol estetic şi este un spaţiu în care se află de cele mai multe ori plasmă. Pentru început va trebui să stabileşti care este utilitatea acestei piese de mobilier şi care sunt obiectele ce vor fi depozitate înăuntru, dar şi locul în care va fi pusă în cameră.

Dacă crezi că biblioteca este demodată, poţi să decorezi peretele de lângă canapea sau peretele de lângă televizor cu fotografii, rafturi integrate în stilul general sau cavas.

Măsuţa pentru cafea

Măsuţa pentru cafea va fi aleasă după canapea şi după covorul pe care aceasta va sta. Este recomandat să te asiguri că măsuţa se încadrează în centrul covorului şi nu stă pe marginile acestuia, pentru a da camerei un aspect plăcut.

Mărimea măsuţei de cafea trebuie să fie direct proporţională cu dimensiunile canapelei, în special atunci când în jurul sau se află mai multe obiecte. Poţi cumpăra o măsuţă de cafea din lemn, care să funcţioneze şi ca spaţiu pentru a depozita cărţile sau alte obiecte mici, în cazul în care stilul permite acest lucru.

Alte piese pe care să le incluzi în living

Atunci când alegi forma pe care o va avea covorul este bine să ţii cont de poziţia celorlalte obiecte aşezate pe el. Un covor dreptunghiular, care cuprinde canapeaua, fotoliile şi măsuţa de cafea, poate schimba complet designul unei camere.

Dacă preferi plantele şi vrei să ai cât mai multe, asigură-te că le oferi suficientă lumină naturală. De asemenea, va trebui să achiziţionezi şi suporturi speciale pentru ele, pentru a evita să le pui pe piesele de mobilier, care se pot umfla sau păta din cauza apei care se poate scurge în afara ghivecelor.

Indiferent de piesele de mobilier pe care le alegi, ACAJU te aşteaptă cu o oferă vastă, în diverse stiluri, texturi, materiale şi culori, astfel încât să poţi găsi mobilierul care ţi se potriveşte cel mai bine.

Recomandari