Dacă vei face asta zilnic, factura la lumină va scădea inimagiabil! Economisește 180 RONI ușor

180 RON

pexels.com

25% din factura la energie electrică reprezintă aparatele electrocasnice precum computerele, sistemele stereo și televizoarele.

Scoateți din priză aparatele electrocasnice atunci când nu le utilizați. Veți putea economisi aproximativ 180 RON pe an.

Un sistem de aer condiționat obișnuit utilizează aceeași cantitate de energie electrică într-o singură lună cât consumă un frigider cu congelator într-un an! Ținând seama de asta, folosiți obloane și sistem de izolare pentru a nu lăsa căldura să intre în casă.

Becurile economice (cele care în general au lumină albă) produc la fel de multă lumină ca becurile clasice, dar consumă mult mai puțin, mai mult decât atât, olosind becuri LED se pot economisi 60 RON.

Atunci când acoperiți caloriferul cu haine, draperii sau mobilă, împiedicați disiparea liberă a căldurii în toată casa, și astfel, pierdeți foarte multă căldură. Eliberați caloriferele și reduceți cu până la 20 % din factura la încălzire!

(sursa: infocons.ro )

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri