Antena Căutare

(P) Mobila de bucătărie este mai accesibilă decât oricând: iată din câte modele poți alege

Modernă, elegantă și foarte practică, mobila de bucătărie din colecțiile actuale este mai accesibilă decât oricând! Disponibilă în dimensiuni de la 170 cm la 380 cm, aceasta îți permite să identifici cu ușurință setul cel mai potrivit pentru locuința ta.

imagine cu o mobila de bucatarie Galerie
Descoperă tot ce trebuie să afli dacă îți dorești o mobilă de bucătărie | vreimobila.ro

Dispunerea variată a corpurilor, a sertarelor, rafturilor și vitrinelor îți vine în întâmpinare pentru a organiza ca la carte spațiul dorit, astfel încât să răspundă perfect nevoilor tale casnice. Iată din câte modele poți alege!

Variante cu dimensiuni ușor de adaptat la orice suprafață de amenajat

Seturile cu lungimi de 180 cm sunt printre cele mai solicitate! Conform studiilor, acestea sunt soluția ideală pentru majoritatea locuințelor. Avantajul principal care le diferențiază de restul propunerilor de pe piață constă tocmai în dimensiunea optimă, care se poate potrivi splendid în apartamentele de dimensiuni mai mici.

Mobila bucatarie de 240 cm este, de asemenea, foarte căutată! În culori precum sonoma – wenge, alb – gri sau alb, aceasta poate arăta senzațional în decorul casei tale. Cu spații de depozitare si expunere a veselei foarte eficiente și atractive, modelele din această gamă te vor cuceri imediat, cu siguranță.

Articolul continuă după reclamă

Un set modular cu lungimea de 200 cm este o soluție excelentă pentru depozitarea tuturor ustensilelor pentru gătit, a farfuriilor și a tacâmurilor. Spațiul "smart" rezervat pentru cuptorul încorporabil reprezintă o variantă inteligentă de a economisi din suprafața încăperii și de a amenaja un mediu ordonat și estetic.

De asemenea, materialele premium din compoziție garantează durabilitatea și rezistența produsului în timp. Fronturile din MDF, un material dur și dens, extrem de rezistent la deformare, sunt un alt atu al investiției tale, acestea făcând față cu brio la abur, căldură, substanțe chimice și murdărie.

Alte seturi la care poți apela pentru a elimina senzația de bucătărie încărcată sunt cele cu lățimi de 240 cm, dotate cu un număr de 5 corpuri, foarte utile pentru depozitarea tuturor ustensilelor. Corpurile pentru hotă, chiuvetă și cuptor, precum și așezarea tuturor pieselor de mobilier pe un singur perete sunt elemente care te vor ajuta în procesul de amenajare. Gătitul va fi o experiență mult mai plăcută, având toate cele necesare la îndemână.

Mobila de bucătărie cu vitrine are un aspect cu totul aparte. Elegante, luminoase și foarte practice, vitrinele oferă un spațiu suficient pentru a stoca micile obiecte și pentru a expune seturile din sticlă sau porțelan.

Seturile ce conțin și un corp soldat, înalt și spațios, sunt frecvent solicitate. Dacă vrei să eviți cumpărarea separată a altor module pentru depozitarea obiectelor de lucru, este bine să te orientezi spre aceste propuneri de efect.

Modele într-o plajă bogată de culori

Cromatica variată în care vei găsi mobila de bucătărie te va inspira garantat în crearea unui design deosebit de atrăgător. Indiferent de nuanțele utilizate, deschise sau închise, rafinamentul va fi imediat remarcat de cei din jur.

Dacă vrei să te folosești de calitățile culorilor la potențialul lor maxim, optează pentru tonurile deschise pentru a spori confortul, transmițând ideea de spațiu degajat și luminos. Combinațiile de sonoma – alb, sonoma – bej și alb - gri sau cele mai închise de sonoma – wenge, cappuccino – alb sau wenge – alb pot crea contraste extrem de plăcute în orice încăpere.

Mobila bucătărie modernă te poate ajuta să îți transformi spațiul de gătit într-un colțișor practic și foarte bine sistematizat, în care să îți facă plăcere să îți petreci timpul. Alege setul cu dimensiunile, culorile și dotările de care ai nevoie și vei beneficia de numeroase avantaje, cu un minim de efort!

(P) Ce tipuri de cuptoare cu microunde există și cum să-l alegi pe cel potrivit?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x