Nicolai Tand, sfaturi pentru cei care nu vor să petreacă prea mult în bucătărie

O nouă zi, o nouă provocare în bucătărie de la Chef Nicolai Tand. Faimosul bucătar îi bucură pe colegii de la Neatza cu Răzvan și Dani cu preparate care mai de care mai bune și mai gustoase.

Faimosul bucătar îi bucură pe colegii de la Neatza cu Răzvan și Dani cu preparate care mai de care mai bune și mai gustoase.

De această dată, Chef Nicolai Tand a pregătit o plăcintă cu carne, o rețetă pe care el o recomandă fie pentru masa de prânz, fie pentru cină, în cazul în care nu ai prea mult timp de petrecut în bucătărie.

Într-un aluat de plăcintă a combinat mai multe tipuri de carne, amestecată cu legume crude. În numai câteva minute, dacă folosești un aluat gata cumpărat, ai pe masă un preparat care sigur va bucura papilele gustative ale celor din jur.

În loc de carne, poți opta pentru un mix de legume, dar și pentru pește sau orice altă combinație, în funcție de preferințele tale culinare.

Chef Nicolai Tand a ținut să menționeze că acest preparat nu este numai pentru cei care se grăbesc să pună ceva pe masă, ci și pentru cei care se feresc de spălatul vaselor.
Răzvan Simion: "Și eu am spaima asta. Câteodată renunț la gătit pentru că am o mică problemă cu spălatul vaselor."

Faimosul Chef a spus că el nu are nicio temere în ceea ce privește curățarea vaselor după prepararea mâncării pentru că el are mereu ajutoare de nădejde în bucătărie.

Pur Power Perle Minerale, care degresează foarte repede vasele și ustensilele de gătit, dar oferă și strălucire vaselor, este un element cheie pentru bucătarii care vor ca oaspeții lor să se bucure atât de preparat, dar și de aspectul farfuriei.

Secretul lui Chef Nicolai Tand este legat și de curățenia din bucătărie. El spune că nimeni nu se poate bucura de un preparat, oricât de bun ar fi el, dacă nu vede și că bucătarul acordă atenție și igienizării corecte a vaselor.

Nicolai are un secret și pentru cei care au mașină de spălat vase în bucătărie. Pentru aceștia există Somat Gold. Mormanul de vase poate fi mutat în mașina de spălat vase, iar detergentul Somat își face treba foarte bine, timp în care tu te poți relaxa alături de cei dragi, la un pahar de vin. Vasele spălate în mașină cu Somat Gold scârțâie atunci când le scoți de acolo.

Nicolai Tand este unul dintre cei mai renumiți Chefi bucătari din România, iar preparatele lui pot oricând satisface chiar și pe cei mai mofturoși oaspeți.

Ultimele știri