Antena Căutare

(P) Când vine vorba de foraje puțuri apelează la profesioniștii în domeniu, echipa EcoDrill

Nu puține sunt cazurile în care anumite persoane s-au mutat la casă, într-o zonă în care nu au acces la rețeaua publică de apă. Iar singura soluție este de a apela la o echipă care se ocupă cu foraje puțuri.

(P) Când vine vorba de foraje puțuri apelează la profesioniștii în domeniu, echipa EcoDrill
Când vine vorba de foraje puțuri apelează la profesioniștii în domeniu, echipa EcoDrill

Apa este o necesitate, cu atât mai mult într-o gospodărie, unde nu numai că membrii familiei au nevoie de apă potabilă, dar și animalele deținute. Fântânile nu mai sunt în ziua de astăzi o sursă de încredere din care poți bea apă. Asta pentru că fântânile sunt săpate mai aproape de suprafața pământului, deci există mari șanse ca apa provenită din straturi acvifere superioare să fie contaminată cu diverși poluanți. Iar când vine vorba de sănătatea familiei este un risc pe care nu vrei să ți-l asumi.

Este extrem de important să apelezi la profesioniști care să-ți ofere și garanție pentru puțul forat. Astfel vei avea siguranța că puțul va rezista ani de zile. Iar asta îți oferă cei de la EcoDrill. Mai jos vei descoperi cu ce tipuri de foraje puturi se ocupă echipa EcoDrill.

Ce alte diferențe mai sunt între un puț și o fântână

Calitatea apei este primul criteriu cum am menționat anterior. Fântâna este săpată doar la câțiva metri adâncime și va colecta doar apa de suprafață. Iar asta înseamnă că este influențată de activitățile umane desfășurate la suprafața terenului. Apa este sensibilă la poluare și în plus, o fântână necesită întreținere constantă. Deși prețul acesteia este mai mic, poți plăti ulterior scump și nu e vorba doar de bani.

Articolul continuă după reclamă

Un alt dezavantaj al fântânii este că aceasta poate seca. Nu ai nicio garanție că îți va fi asigurat un debit constant de apă. Deci în perioadele secetoase e mare posibilitatea să rămâi fără apă. Echipa EcoDrill se ocupă de foraje puturi apa de adâncime mare. Iar apa provenită dintr-un astfel de puț nu numai că este inepuizabilă, dar are un grad de poluare aproape de 0.

Tipuri de foraje puțuri executate de echipa EcoDrill

Echipa s-a specializat pe două tipuri de foraje și anume cel hidraulic rotativ cu circulație de fluid și cel uscat cu ciocan de fund.

Forajul hidraulic rotativ cu circulație de fluid - Acesta este utilizat în soluri moi sau medii, ce se întâlnesc în zone precum București, Galați, Satu-Mare, Brăila etc. Litologia solului formată din nisip, pietriș, argilă este întâlnită în mai multe zone din România, deci acest tip de foraj este utilizat mai des.

Forajul uscat cu ciocan de fund - acesta este utilizat în soluri dure sau semidure, întâlnite în zone precum Constanța, Brașov, Neamț, Maramureș etc. Prin acest tip de foraj se vede în orice moment litologia solului și adâncimea stratelor acvifere.

Probabil te întrebi și care este prețul acestor foraje puțuri apă. Răspunsul nu este unul general valabil pentru orice foraj, întrucât prețul este stabilit în funcție de zona, litologia solului, diametrul tubulaturii și sistemul de foraj utilizat. Dar poți cere oricând o ofertă de preț echipei EcoDrill, completând un formular online pe ecodrillforaje.ro.

Contact: [email protected]

(P) Care sunt avantajele unei folii profesionale pentru solar... (P) 6 sfaturi care o să te ajute sa alegi patul potrivit pentru dormitorul tău...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x