Antena Căutare

(P) Care sunt avantajele unei folii profesionale pentru solar

În ultimii ani, producția eficientă de flori și legume este posibila doar prin spații protejate. Cele mai utilizate construcții sunt solariile acoperite cu folie pentru solar din gama premium. Această folie pentru solar este transparentă cu difuzie ridicată a luminii, multistratificata cu o grosime ce variază între 160-200 microni.

În ultimii ani, producția eficientă de flori și legume este posibila doar prin spații protejate. Cele mai utilizate construcții sunt solariile acoperite cu folie pentru solar din gama premium.

Grosimea foliei este diferită în funcție de caracteristicile cu care este fabricata si aditivii incorporati in folie care ii confera elasticitate, proprietăți anti condens sau un efect termic ridicat. Acest tip de folie pentru solar se încadrează în folii profesionale care oferă o siguranță de reușită pentru toți producătorii amatori sau profesioniști. Producătorii foliilor pentru solar recomandă utilizarea foliilor profesionale cu caracteristici și proprietăți ample care va rezulta exploatarea durabilă a spațiilor de cultură.

Ce trebuie să aibă o folie profesională pentru solar

Cu toții ne dorim ca folia pe care o alegem pentru solarul nostru să aibă o viața lungă. Durata de exploatare a foliei pentru solar este una din caracteristicile de bază a unei folii profesionale de care ținem cont când alegem o folie. Principalele caracteristici pe care o folie profesională trebuie să o aibă sunt:

- folia pentru solar trebuie să reziste la razele soarelui pentru o durată de timp cel puțin egală cu garanția oferită de producător, această proprietate a foliei se numește "stabilizarea UV a foliei" .

- folia pentru solar trebuie să blocheze sau să împiedice pierderea de căldura acumulată în timpul zilei, această proprietate se numește "efect termic".

- folia pentru solar trebuie să reziste la acțiuni mecanice-elastice de genul dilatare la căldura și contractare la ger, rezistență la grindină, această proprietate se numește "rezistentă mecanică și elasticitate".

În magazinul online folie-solar.ro găsiți cea mai difersificata gamă de folii.

(P) Informații esențiale despre folia de mulcire... (P) Când vine vorba de foraje puțuri apelează la profesioniștii în domeniu, echipa EcoDrill...
Idei pentru un mic dejun sănătos. Începe ziua cu o masă plină de nutrienți
Dimineața, ai nevoie de o masă echilibrată, bogată în nutrienți, care îți oferă energie...
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023. Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 9 iunie 2023 spune că Taurii se vor concentra pe îndatoririle profesionale...
Parteneri
Tartă cu zmeură și cremă de mascarpone. Prăjitură gustoasă, aromată și colorată
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x