Căutare Live

(P) Cum alegi cele mai bune cădițe de duș?

Cădițele de duș reprezintă o parte esențială a oricărei cabine de duș și cu atât de multe variante dintre care să alegi, poate fi dificil să știi care este cea mai bună.

Cădițele de duș reprezintă o parte esențială a oricărei cabine de duș și cu atât de multe variante dintre care să alegi, poate fi dificil să știi care este cea mai bună.

German Quality

Cu excepția cazului în care optezi pentru un panou de duș peste cadă, vei avea nevoie de o cădiță de duș ca bază și ca zonă pe unde apa se poate scurge. Unele modele sunt concepute pentru a fi utilizate cu o cabină, altele sunt proiectate să se afle la nivel cu podeaua sau îngropate, pentru paravanele de duș walk-in.

Cum alegi cea mai bună cădiță de duș?

Analizează ce cabină se va potrivi cel mai bine, în funcție de dimensiunea și configurația băii. Dacă ai o baie mică, este o idee bună să alegi o cabină de duș care economisește spațiu, precum cea pe colț, iar pentru o baie mare, poți selecta o formă dreptunghiulară. Va trebui apoi să te asiguri că modelul de cădiță pe care îl dorești se potrivește cu dimensiunea și forma cabinei tale de duș pentru a stabili o compatibilitate perfectă și pentru a preveni scurgerile.

Aspectul general pe care vrei să îl obții este important. Dacă dorești să păstrezi un design simplu și clasic orientează-te către o cădiță albă din acril sau ceramică. Pe de altă parte, dacă preferi un cadru mai special, cu un design inspirat din natură, alege o cădiță de duș din material compozit, cu finisaj natural.

Indiferent de varianta pentru care vei opta, poți alege cadita dus de la GQS German Quality. Ai la dispoziție o mulțime de modele, inclusiv ultra slim, perfect pretabile pentru un set-up cu duș walk-in.

Forma

Există patru tipuri diferite de cădițe: pătrate, dreptunghiulare, semirotunde și asimetrice. Cele pătrate sau dreptunghiulare pot fi amplasate atât pe colț, cât și pe lungimea peretelui. Se adaptează mai multor tipuri de design și sunt disponibile în multe dimensiuni.

Cădițele semirotunde sunt specifice cabinelor de duș pe colț. Marginea rotunjită le dă un aspect interesant și permite alegerea ușilor glisante.

Modelele asimetrice, cu formă pentagonală sunt potrivite pentru anumite tipuri de duș cu design special, care oferă un aspect deosebit întregii băi.

Materialul

Cădițele de duș sunt realizate din mai multe tipuri de materiale. Acrilul este varianta cea mai comună și clasică. Este folosită în majoritatea amenajărilor cabinei de duș, datorită aspectului plăcut și ușurinței de curățare.

De asemenea, o opțiune grozavă sunt cădițele din material compozit. Tehnologia de realizare diferă în funcție de producător, însă toate beneficiază de o rezistență ridicată și un design inovator.

O altă variantă interesantă este reprezentată de cădițele din ceramică. Chiar dacă nu sunt atât de populare, oferă un grad crescut de confort. Oțelul este, de asemenea, o altă soluție inovatoare, care conferă un aspect aparte și o experiență atipică de utilizare.

Culoarea

Culoarea este un criteriu important de care trebuie să ții cont. De obicei, cădițele se regăsesc în nuanțe universale, potrivite în orice tip de amenajare, care se îmbină armonios cu celelalte elemente din baie: alb, negru, antracit, gri, bej. Acestea pot avea aspect mat sau lucios.

Acum că am acoperit tot ce trebuie să știi despre cădițele de duș, poți merge mai departe să alegi cea mai bună variantă de la GQS German Quality pentru dimensiunea și designul băii tale.

Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x