Antena Căutare

(P) Cum se alege corect mobila

Camera de zi este adesea considerată elementul central al unei case. Într-adevăr, acest statut este în mare măsură justificat. Pe de o parte, prin faptul că este camera în care ne întâlnim, printre altele, ca familie pentru a ne odihni și a ne distra. Dar și pe de altă parte, aici ne primim oaspeții și prietenii apropiați.

o canapea, un fotoliu, un televizor, o măsuță în living
Camera de zi este adesea considerată elementul central al unei case. Într-adevăr, acest statut este în mare măsură justificat.

Alegerea mobilierului de sufragerie este, prin urmare, esențială pentru decorarea interioară a acestei camere. Pentru că această decorațiune internă să fie armonioasă și să reflecte stilul personal, va sugerăm să vedeți mai jos cum să alegeți mobilierul potrivit de living.

Stilul de viață diferă de la o singură persoană la un cuplu sau o familie numeroasă. Stilul tău de viață va defini mai întâi mobilierul pe care îl alegi. Fie că doriți să faceți din sufragerie un spațiu relaxant pentru familie sau mai degrabă un spațiu rezervat în principal oaspeților, cheia este să faceți alegerea potrivită care se muleze bine stilului vostru de viață. În orice caz, puteți scoate în lumina scaunele și canapelele care sunt elemente de baza ale oricărui living. Abia după aceea și bineînțeles și după gusturile tale, poți opta pentru mobilier și o măsuță de cafea.

Puteți alege mobila living separat sau puteți cumpără un set. A două alegere nu va permite, totuși, să va răsfățați pe deplin cu plăcerile decoratului. Pentru un living pentru întreagă familie, un model de canapea cu perne duble este mai rezistent și oferă mai mult confort gospodăriei și în particular camerei. Pentru o camera de zi shabby chic pentru oaspeți, fotoliul imperial și comoda vor fi la ordinea zilei.

Mobilierul este o investiție

Cumpărarea mobilierului de sufragerie este o investiție. Prin urmare, sfatul nostru este să ne concentrăm pe calitate și să vedem obtiunile pe termen mediu și lung. Nu este neapărat numărul de piese de mobilier care contează, ci calitatea lor. Astfel, este necesar să aruncăm o privire atentă asupra tipului de materiale utilizate pentru structura, precum și a elementelor de căptușire și acoperire. Calitatea este criteriul principal de alegere. Asta în speranța că mobilierul vostru de sufragerie poate rezista testului timpului fără probleme. În acest scop, o privire asupra rezistenței, ușurinței de întreținere și confortului este mai mult decât recomandată. Această este o chestiune de practicitate și de decor. Mobilierul din camera de zi ar trebui să fie ales în funcție de spațiul disponibil în camera de zi. Mobilierul nu trebuie să suprasolicite sau să aglomereze spațiul sufrageriei. În plus, în ceea ce privește dimensiunile adecvate ale mobilierului, acesta trebuie să va permită să va faceți confortabil. De exemplu, o canapea ideală ar trebui să aibă o înălțime care să va permită să puneți picioarele pe pământ cu ușurință. Și ar trebui să fie același lucru și pentru celelalte mobilier din camera de zi.

Sfaturile noastre

Că reamintire, este crucial să va alegeți mobilierul de living în funcție de stilul vostru de viață, să acordați prioritate calității și nu cantității, dar și să alegeți dimensiunile potrivite pentru o varianta câștigătoare.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x