Antena Căutare

De ce are nevoie o femeie pentru a fi fericită? Iată care sunt cele 3 mari dorințe ale ei!

Nu degeaba se spune că femeia este precum o floare. Este sensibilă, dar în același timp poate lumina o încăpere și poate da oxigen cuiva.

Nu degeaba se spune că femeia este precum o floare. Este sensibilă, dar în același timp poate lumina o încăpere și poate da oxigen cuiva.

Fiecare femeie este diferită și lucrurile care o fac fericită diferă de la caz la caz. Există, însă, câteva nevoi universale ale femeilor.

Nevoia de atenție

Da, o femeie trebuie să simtă că i se acordă atenție, mai mult sau mai puțin. Că vorbim despre gesturi mai mici sau mai mari, despre cuvinte frumoase sau despre fapte, acordarea trebuie să fie pe lista ta atunci când te gândești la iubită.

Articolul continuă după reclamă

Nevoia de protecție

Dacă se simte în siguranță în preajma ta, își va deschide sufletul în fața ta și o vei avea cu totul.

Nevoia de tandrețe

Următorul pas în cucerirea femeii iubite stă în gesturile care îi arată că îți pasă de ea. Femeia are nevoie de căldură și romantism.

Portocala- reală sursă de sănătare în sezonul rece... Sunt 4 tipuri de consumatori de vin. Tu unde te încadrezi?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x