Căutare Live

Adolescentii devin adulti dupa varsta de 24 de ani

Conform unui studiu realizat la nivel mondial, comportamentul copilaresc al unor tineri se poate explica prin faptul ca adolescentii se transforma in adulti abia la varsta de 24 de ani, informeaza Daily Mail.

Oamenii de stiinta au ajuns la concluzia ca adolescentii nu devin adulti pana la 24 de ani, pentru aceasta este varsta la care creierul este complet dezvoltat.

Desi varsta de 18 ani este in multe tari considerata cea a maturitatii, creierul adolescentilor nu este suficient de dezvoltat pentru a-i face sa se poarte ca niste adulti.

De exemplu, creierul tinerilor nu este inca pregatit sa se confrunte cu consumul de alcool sau de droguri si nici sa evalueze corect riscurile. Din acest motiv, multi adolescenti mor in urma unor accidente pentru ca si-au asumat riscuri inutile.

Foto: hepta.ro

Un diamant roz va fi vandut cu opt milioane de dolari... Un porcusor de Guineea a speriat doi caini cu miscari de kung fu...
Parteneri
Ruladă cu ciocolată și chili, un desert cu gust picant
Dacă ți-ai propus să testezi deserturi delicioase cu gusturi interesante, poți începe cu rețeta de ruladă cu ciocolata și chili, o prăjiură cu gust picant.
Catine.ro
Ultimele știri