Live acumFilm: Blonda de la drept
Prime Time 20:00Film: Parker

Afla ce cred barbatii despre nuanta ta de ruj!

Daca te gandesti sa schimbi nuanta de ruj pe care o folosesti ai putea sa tii cont si de ce cred barbatii despre culoarea pe care o aplici pe buze.

Barbatii prefera ca femeile sa poarte anumite culori de ruj, iar Yahoo Shine a facut o caracterizare a celor mai importante nuante, asa cum sunt ele vazute de sexul tare.

Rosu clasic. Femeile care folosesc ruj rosu sunt mereu in cautare de atentie. Cel putin asa cred barbatii. Este o nuanta care te face remarcata si in ciuda faptului ca barbatii spun ca nu le place sa fie sarutati de femeile care o poarta, recunosc faptul ca le atrage atentia.

Roz intens. Barbatii asociaza aceasta culoare de ruj cu femeile aventuroase, carora le place muzica buna si adopta un stil vestimentar ca cel al starurilor rock.Este nevoie de curaj sa folosesti un astfel de ruj, iar barbatii apreciaza asta.

Visiniu. In viziunea barbatilor, este o culoare ce se potriveste femeilor care nu se tem sa arate ca sunt diferite, sa isi asume riscuri si sa accepte tot felul de provocari.

Nuante neutre. Nu ar trebui sa folosesti o astfel de nuanta daca vrei sa atragi atentia barbatilor. Acestora nu le plac femeile care poarta astfel de culori pentru ca li se pare ca arata ca un cadavru sau ca si cum ar fi stat mult timp in frig.

Foto: hepta.ro

Recomandari