Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Comorilor

Afla ce spune smartphone-ul tau despre tine!

Traim intr-o lume in care smartphone-ul devine o extensie a propriei personalitati. Poate iti vine greu sa crezi, insa asta e realitatea. Esti, cel putin partial, ciborg. E destul sa arunci o privire in jur si sa numeri oamenii care vorbesc la telefon, scriu mesaje, fac fotografii sau navigheaza pe internet.


iPhone 4

Daca esti fericitul posesor al acestui smartphone, probabil te consideri o persoana creativa, care stie ce e "cool" si "cum sta treaba" cu tendintele in materie de accesorii. Apple ti-a cucerit inima, iar lucrul asta se vede. Iti este frica cu altfel de telefon, crezand ca iPhone 4 este suprem in materie de tehnologie. Cu toate acestea, faci parte dintr-o turma. Chiar daca una cool.

Android

Daca ai un Android, e foarte probabil sa fii ciudat. Nimic rau in asta, nu intelege gresit. Ii privesti de sus pe cei care au un simplu telefon doar pentru apeluri sau mesaje SMS. Lumea s-a transformat, iar tu simti ca esti in trend. Obsesia pentru aplicatii, computere si matematica nu-ti va aduce beneficii in plan sexual, chiar daca nu esti de aceeasi parere. La fete nu te duci cu GPS-ul, fie si unul exact.

Blackberry

Daca ai BlackBerry, vrei sa fii luat in serios. Te gandesti la posesorii de iPhone ca la niste copii naivi care isi pierd timpul fugarind pasarele. In schimb, TU stii "cum se face treaba". Un astfel de telefon te descrie ca pe un tocilar preocupat doar de cariera - ceea ce nu e chiar atat de rau. Un sfat: ea te place pentru bani, nu pentru gadget.

Vertu

E clar, esti bogat, felicitari! A patra sotie ti-e la fel de indiferenta precum ultima achizitie in materie de ciorapi. Copiii sunt pe undeva in Asia, pe cale de a deveni regizori. Totul e perfect.


sursa: Askmen.com

foto: articles.lovingyou.com

Recomandari