Au pozat nud cu pisicile de acasa!

Legatura dintre om si animalul sau de companie poate degenera uneori in ipostaze mai degraba penibile decat afectuoase. Un cuplu din SUA a pozat nud, folosindu-se de pisicile proprii ca de cenzura pentru zonele intime.

Sa pozezi gol , fiind acoperit doar de pisica demonstreaza faptul ca ai incredere in animalul tau favorit. Un cuplu a renuntat la orice fel de haine, transformand cele doua pisici din dotare in elemente de lenjerie intima.

O alta imagine arata contopirea perfecta si totusi ciudata dintre o familie de oameni si una de caini. Ipostaza a fost realizata pentru sarbatorile de iarna.

Nu in ultimul rand, care este legatura dintre o pisica neagra si coafura unui barbat foarte cret? Nu, nu este parul ci privirea ce incearca sa exprime melancolie.

Nu ratati galeria foto de mai jos, preluata de pe thewondrous.com!

Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal. Cum a fost gândit parcursul jucătorului 456
Regizorul serialului Squid Game a vorbit despre personajul principal interpretat de actorul Lee...
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021. Taurii sunt nemulțumiți de relația actuală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 17 octombrie 2021 spune că Taurii sunt nemulțumiți de ceva timp de...
Parteneri
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie dat cu o oră înapoi. Când se face trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021.
Catine.ro
Ultimele știri