Căutare Live

Barbatii transpira mai mult

Cercetatorii au descoperit ca barbatii transpira mult mai usor decat femeile in momentul in care incep exercitiile fizice, iar apoi de doua ori mai mult decat la inceput, in momentul in care se afla la jumatatea exercitiilor.Specialistii de la Osaka International University si Kobe University, Japonia, au descoperit ca barbatii pierdeau de doua ori mai multa transpiratie pe centimetru patrat de cap, piept, spate, antebrate si coapse.

Astfel, s-a descoperit ca organismul barbatilor este mai eficient in ceea ce priveste eliminarea transpiratiei, in comparatie cu femeile, care au nevoie de o temperatura mai mare pentru a transpira. Femeile care nu frecventau sala au avut cele mai proaste rezultate.

"Femeile au mai putin fluid decat barbatii si se pot deshidrata mai usor. Astfel, o cantitate mica de transpiratie ar putea insemna adaptarea la un mediu mai cald, in timp ce raspunsul barbatilor ar putea insemna o strategie pentru rezultate bune in munca fizica", a explicat dr. Inoue, citat de Telegraph.co.uk.

foto: scumdoctor.com

Sase condimente sanatoase pentru bucataria ta... Stephenie Meyer va publica primul ghid oficial Twilight...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri