Barbatul ideal: Gras, dar cu portofelul plin!

Femeilor nu prea le pasa daca barbatul de langa ele se ingrasa pe zi ce trece si chiar devine obez, atat timp cat respectivul are portofelul doldora de bani.

Universitatea Columbia
"in ochii"

Indicelui de Masa Corporala un barbat singur trebuie sa-si asigure o crestere salariala de 2%


Potrivit publicatiei Fatter Attraction, persoanele singure folosesc ca principale criterii in alegerea unui partener aspectul fizic si statutul socio-profesional. Chiappori adauga ca alti factori, cum ar fi, de pilda, simtul umorului, sunt mai putin importanti.

In fine, un sondaj de opinie realizat in Statele Unite pe 667 de cupluri de albi, de Panel Study for Income Dynamics, arata ca atat barbatii, cat si femeile prefera un partener cu silueta si bogat, dar in nici un caz unul si gras, si sarac.

Iar Chiappori vine si cu varianta la cat trebuie sa castige un grasan in plus pentru a ramane o nevasta langa el sau cat de educata trebuie sa fie femeia ca sa ii suporte fiecare kilogram in plus: "Este mult mai simplu sa schimbi IMC-ul decat salariul sau nivelul de educatie".

Citeste si Jurnalul National!
Foto: www.guardian.co.uk

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri