Căutare Live

Carduri de credit pentru adolescenti, de la surorile Kardashian!

Kim Kardashian a anuntat recent ca ea si surorile ei isi vor lansa propria linie de carduri de credit, special pentru fanii lor adolescenti. Mobile Resource Card le va ajuta cu noul proiect.

Mastercardul prepaid de la surorile Kardashian va aparea pe 10 noiembrie iar lucrul care va fi, mai mult ca sigur, apreciat de adolescenti este posibilitatea de a transfera bani folosind telefonul mobil!

Pe blogul sau, Kim spune ca este cea mai "cool" trasatura a noilor carduri, ca si cum ai avea propriul bancomat pe mobil.

"Nimanui nu ii place sa stea la coada la banca sau la bancomat si cum suntem pe mobil majoritatea timpului, de ce nu ne-am administra banii de pe el?", a comentat aceasta.

Desi aceasta posibilitate le vor face multora treaba mai usoara, simpla apasare pe un buton ar putea duce la cumparaturi in exces, avand banii la indemana.

Pe de alta parte daca parintii sunt cei care trimit bani, ar putea sa te ajute sa ai grija de economiile tale.

sursa foto: jsyk.com

Vrei sa fii fericit? Atunci priveste viata... cu pesimism!... VIDEO! Parada cainilor pitbull...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri