Căutare Live

Care sunt tendințele nunților în pandemie. Ce se poartă și care sunt prețurile în această perioadă

Sute de tineri au ales să-şi pregătească ziua cea mare, chiar dacă nunţile ar putea fi interzise, iar petrecerile cu sute de invitaţi au devenit de mult doar o amintire. La târgurile de profil oferta a fost şi ea adaptată vremurilor. Rochiile albe de mireasă ar putea fi înlocuite de costume lejere.

Care sunt tendințele nunților în pandemie. Ce se poartă și care sunt prețurileîn această perioadă

Cu gândul la nuntă, zeci de cupluri au venit să vadă tendinţele de anul viitor în materie de rochii, costume şi accesorii pentru ziua cea mare. Nu doar locaţia şi numărul de invitaţi a fost modificat de pandemie ci şi stilul vestimentar, notează Observator.news.

În aceasta perioadă, lumea optează pentru costumele cu rever detaşabil. Se dau, ulterior mai putând fi purtate şi la alte evenimente.

Pentru viitoarele mirese care şi-au tot amânat nunta designerii au venit cu o propunere îndrăzneaţă: costumele casual. Lejere şi versatile costumele pot ţine locul rochiilor de mireasa sau - de ce nu - pot fi purtate şi la alte ocazii. În ciuda ofertelor tinerele visează tot la rochia albă de mireasă.

Şi cum pandemia se simte în toate buzunarele, expozanţii au lăsat şi ei din preţ. Aşa că viitoarele mirese şi-au putut cumpăra rochia mult visată la un preţ mult mai mic.

"Noi din sectorul nunților nu doar rochii, ci şi alte servicii sau produse destinate nunţii ne-am aliat cu cei del aHoreca, pt ac desi avem voie să dechidem magatinielel, tinerii nu ştiu ce sa faca si daca vi face nunat in viitorul apropiat", spune Loredana Suciu, administrator

Şi cum nunta înseamnă mai mult decât rochia albă şi costumul de ginere, viitorii însurăţei au putut să-şi aleagă invitaţiile, decoraţiunile ideale, mărturiile şi chiar serviciile foto-video.

Pandemia i-a costat scump pe cei care fac din nunţi o afacere. 90 % sunt pierderi, spun reprezentanţii acestui domeniu.

Logodnic ezitant, somat de logodnică la locul de muncă să facă nunta: "Ia-mă acum de nevastă, am adus și pastorul&q...
Parteneri
Zacuscă de vinete cu ardei copți
Catine.ro
Ultimele știri
x